Suzete Bibs de la Little Prints

Atunci cand apare in viata ta, micul pui de om miroase a lapte matern si a dragoste infinita. Iti doresti sa iei decizii bune in ceea ce il priveste. Ori alegerile pe care le faci, in materie de produse necesare in cresterea si dezvoltarea sa, iti doresti sa fie numai din gama celor premium. Asadar iti recomandam magazinul online Little Prints.

Posibil sa fi auzit despre acesta, ai detalii aici de asemenea. Este primul magazin care a adus in tara celebrele suzete Bibs, cele de marca daneza care s-au facut remarcate in intreaga lume pentru ca bebelusii le adora si le accepta din prima. De aici pot fi achizitionate si alte tipuri de produse, printre care cele utile in etapa de diversificare a bebelusului.

Alegeri smart, practice si baby friendly

Este adevarat ca multi spun despre faptul ca pe vremea lor nu erau atat de multe produse disponibile si ca acum este un moft sa cumparam atat de multe pentru un bebelus. Insa, daca ne gandim si cat timp pierdeau parintii la acele vremuri doar pentru a face anumite actiuni si activitati poate banale, ne dam seama ca asa-zisul moft este, de fapt, o necesitate de a ne optimiza timpul in anumite etape. Spre exemplu tot ce tine de pregatirea unei mese la diversificare, dar si curatenia de dupa pot fi optimizate alegand produse utile.

Bavetele lungi, supradimensionate, care au chiar si maneci, sunt din silicon – acestea le dai jos si hainele bebelusului sunt curate. De spalat nu iti va lua mult timp si sunt imediat gata pentru o noua utilizare. In plus, apare de momentele la masa, aceleasi bavete pot fi folosite si pentru pictat sau alte activitati creative, dar care implica adesea murdarie.

Seturi de tacamuri si vesela – acestea sunt la randul lor utile, fiind special concepute pentru cei mici. Vei observa ca au marginile rotunjite, adica finisate incat bebelusii sa nu se raneasca. Sunt usoare, nu se sparg, oricand de fluturate vor fi in mainile bebelusilor energici.

Suzetele – de la cele Bibs si pana la cele Frigg, aici sunt disponibile cele pe care bebelusii, din fericire, la dora si le accepta din prima. Sunt disponibile chiar si cele cu inel fosforescent, numite glow in the dark.

Tot din stocul celor de la Little Prints putem aminti despre sticlele de lapte sau de apa, de caserolele practice pentru mancare sau gustare, de articolele vestimentare si, mai nou, de carucioare, landou sau alte produse similare. Toate acestea pot fi comandate simplu si rapid, dar exclusiv online.

Ce au special produsele de la Little Prints

Sunt realizate din materiale baby friendly si anume din silicon sau latex, nu contin compusi chimici, deci sunt sigure. In ceea ce priveste tetinele spre exemplu, acestea sunt moi si flexibile si nu afecteaza dezvoltarea cavitatii orale a bebelusului.

Sunt, deci, calitatea premium de care orice parinte este interesat cand alege produsele pe care le foloseste pentru bebelusul sau.

Contact:

+4 0725 766 847
hello@littleprints.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *