tente

Incepand de la aplicatii simple si pana la aplicatiile complexe, rotile prezinta o utilitate dovedita iar si iar. Fara de acestea deplasarea nu se mai poate realiza, iar cand sunt defecte deplasarea este considerabil ingreunata. La ora actuala se folosesc intr-o arie extinsa de domenii, constituind elemente importante pentru fiecare segment de activitate in parte. Desigur, pentru ca si tu sa realizezi achizitia potrivita a rotilor, este necesar sa ai in vedere anumite criterii, sunt factori la care trebuie sa te raportezi, dupa tipul aplicatiei detinute.

Ca sa ai siguranta ca optezi pentru dotari corespunzatoare care vor favoriza functionarea optima a echipamentelor, iata care sunt aspectele pe care ar trebui sa le ai in vedere. In acest fel vei sti ca nu faci compromisuri vizavi de bunastarea aplicatiei, nici de randamentul pe care trebuie sa il asigure.

  • Ai in vedere materialele din care sunt confectionate

Acesta este unul dintre aspectele cruciale la care trebuie sa te raportezi atunci cand alegi roti sau role. Cautand vei descoperi cat de diverse pot fi solutiile pe care piata de profil ti le pune la dispozitie. In principal trebuie sa stii ca domeniul din care face parte aplicatia cu privina este cel care dicteaza necesarul privind materialul de la baza rotilor potrivite.

Daca este vorba despre sectorul medical, atunci potrivite sunt acele roti ce au la baza metalul. In cazul segmentului medical, dar deopotriva si institutional sau comercial, potrivite sunt cele din poliuretan. Daca vei accesa portofoliul unui producator de renume precum Tente, vei vedea ca ai de ales si intre roti din cauciuc, poliamida, silicon ori plastic. Fiecare vizeaza o aplicatie in parte. Sunt ideale pentru a inlocui roti defecte ori pentru a completa noi aplicatii.

  • Raporteaza-te la nivelul de mobilitate ce trebuie sa il asigure rotile

Te intereseaza mobilitatea pe care o poate asigura setul de roti si role ales. Tine cont de necesarul de deplasare a sarcinilor. Acesta trebuie asigurat prin roti potrivite. In cazul in care deplasarea este in cea mai mare parte rectilinie, atunci ai nevoie de modele fixe, care sa garanteze mobilitatea si eficienta aplicatiilor.

In conditiile in care lucrurile trec la un alt nivel si este necesara o mobilitate sporita, ai in vedere modele pivotante. Acestea faciliteaza deplasarile pluridirectionale. Le gasesti si pe site-ul producatorului mentionat, la costuri rezonabile – tente.com/ro-ro.

  • Tine cont de sarcina maxima admisa de roti

Vorbim despre un parametru peste care nu poti trece nicicum cu vederea. Este necesar sa te raportezi la sarcina maxina admisa de roti intrucat altfel risti performante reduse, defectiuni si ineficienta.

De la un model la altul, aceasta sarcina maxima diferta. Trebuie sa te interesezi de fiecare data cand bifezi o achizitie diferita pentru a te asigura ca nu supui aplicatia nici unui risc. Exista roti concepute pentru domeniul rezidential, pentru cel industrial si mai ales de tip heavy duty, cele care sustin deplasarea si mobilitatea echipamententelor care sunt de mare tonaj.

Si altele sunt aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi roti si role. Recomandarea mea este sa consulti un specialist legat de asta pentru a te ghida spre alegerea corecta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *