programare la salon cu stailer

Dacă obișnuiești să-ți faci manichiura acasă și te blochezi cam o oră, neputând să faci nimic altceva până când nu se usucă oja, dacă și tu încerci să te coafezi acasă și urmărești tutoriale și în cele din urmă îți dai seama că, de fapt, ai pierdut timp, atunci trebuie să descoperi Stailer. Cine spune că serviciile la saloanele de hair and beauty sunt piperate, nu știe ce înseamnă să repari o greșeală după o alegere mai ieftină.

Stailer este platformă în continuă dezvoltare, deocamdată activă pentru 5 orașe ale țării și anume Iași, București, Timișoara, Cluj-Napoca și Oradea. Te ajută să cauți și să găsești, să alegi un salon pe gustul tău și să te programezi la acesta practic din doi timpi și trei mișcări. Ai aici mai multe detalii.

Nu este imposibil să găsești un loc liber la salon de pe azi pe mâine

Poate că ai trăit cel puțin o dată în viață experiența aceasta, să suni la saloane și să cauți un loc liber. Ți se spune că este prea din scurt, că nu au locuri sau dacă acceptă, te taxează mai mult, fiind considerată o situație de urgență. Adică chipurile le cam dai programările lor peste cap și pentru asta merită să plătești în plus. Dar cine spune că trebuie să te conditionezi de astfel de situații?

Prin Stailer este mai ușor ca oricând să cauți un salon disponibil când tu ai nevoie. Poate că este unul în cartierul de lângă tine. Stailer tocmai asta face, îți selectează saloanele care corespund cu toate criteriile menționate de tine. Iar dacă și acestea sunt destul de multe, o triere o poți face ținând cont poate și de prețuri, de locație, distanță etc. Ai în această platformă și recenzii de la clienți, așadar într-o oarecare măsură și acestea pot fi un barometru pentru tine.

Nu plătești mai mult, dar ești mai câștigat în mod sigur

Să folosești această metodă pentru a te programa nu te va costa absolut nimic. La fel de bine poți alege și calea de a realiza un cont aici. Nu ai nevoie de bani în cont sau cine știe ce aplicație de instalat. Te vei folosi doar de o adresa de email. Contul este chiar mai practic, pentru că te ajută să gestionezi mai eficient programările făcute, poți seta remindere pentru acestea și, în plus, de fiecare dată când revii nu mai este nevoie să completezi iar și iar cu datele tale.

Așadar, pentru a te bucura de toate aceste funcționalități nu te costă nimic în plus la plata serviciilor de la salonul ales. Însă în mod cert este mai câștigat și asta pentru că salvezi din timpul și energia pe care le-ai aloca pentru a face toate aceste căutări.

De partea cealaltă, prestatorii de servicii de profil știu că au de partea lor un mod eficient de a câștigă clienți. Așadar Stailer se dovedește util și mai toată lumea folosește metodă online-ului. Tu de ce nu ai face-o?

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *