vizita Mauritius
vizita Mauritius

Republica Mauritius este o tara insula localizata in Oceanul Indian. Cunoscuta pentru mostenirea sa multiculturala britanica, franceza si asiatica-si pentru atractiile sale scenice, Mauritius a devenit o destinatie extraordinara de vacanta. Urmatoarele lucruri sunt doar cateva motive pentru care ar trebui sa vizitezi aceasta insula recunoscuta cu o istorie unica si bogata, dar si de o frumusete naturala.

Port Louis

Nici o vizita pe aceasta insula nu este completa fara a vedea privelistile al orasului capitala Port Louis. Vizitatorii ar putea sa se bucure de shooping si de vizitarea muzeelor ca si Muzeul de Istorie Naturala (cu un schelet stravechi de pasare Dodo), Campurile Mars Racecourse (cel de-al doilea hipodrom ca vechime din lume), si Muzeul Blue Penny care refecta istoria coloniala a insulei. Capitala este e asemenea casa unei game extraordinare de restaurante si de locuri de cazare.

Flic-en-Flac

Acest sat sarmant de langa mare este situat in districtul Riviere Noire al Mauritius. Plaja este cea mai intinsa de pe insula si casa a cateva dintre cele mai luxoase hoteluri in Mauritius. Plajele cu nisip alb si fin si privelistile catre Oceanul Indian care iti taie respiratia si fac din acest loc unul dintre cele mai extaordinare plaje de vizitat. Daca esti in cautare de o destinatie pentru vacanta, aceasta este cea mai buna alagere.

Scuba dive

Casa a celor mai incantatoare locuri de scufundat din intreaga lume, Mauritius cuprinde recifuri de corali si privelisti extraordinare pe sub apa care atrag mii de scufundatori din intreaga lume. Snorkeling-ul si sailing-ul sunt de asemenea doua dintre cele mai populare sporturi de practicat pe aceasta insula. Pescuitul sportiv este de asemenea o activitate aclamata pe toata insula.

Domaine de L’Etoile

Domaine de L’Etoile a fost odata o plantatie de zahar. A fost transformat intr-o atractie turistica care tine de limbarile cu bicicleta, drumetii, si alte astfel de activitati de exterior care sunt perfecte pentru familii sau pentru oricine isi doreste o experienta in sarmantul spatiu exterior al insulei. Pentru cei pasionati de mediul exterior si de tot ceea ce tine acest, aceasta destinatie  este o atractie must-see.

De admin

Un comentariu la „Vizita in Mauritius”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *