venituri suplimentarevenituri suplimentare

Foloseste-te de diferitele idei de afaceri si de joburi online pentru a castiga ceva venituri suplimentare pe langa jobul obisnuit pe care il ai momentan, dar care nu te satisface din punct de vedere financiar.

Foloseste Google Adsense

Este atat de usor sa faci bani folosindu-te de Adsense, binenteles, daca te-ai prins de felul in care functioneaza acest lucru. Oricum, va trebui sa faci ceva cercetari, si poate ca vei avea nevoie si de ceva ajutor in introducerea acestei functii in blogul tau, insa cand iti vei da seama cum functioneaza in cele din urma, vei castiga destul de multi bani.

Devino vanzator pe eBay

Una dintre cele mai simple modalitati de a castiga bani in plus este de a vinde lucruri pe eBay. Iti poti vinde propriile lucruri, poti vinde pentru altcineva cu un comision de plata, sau poti crea lucruri pe care sa le vinzi mai apoi pe acest site web. In functie de calitatea marfii tale, poti castiga fie niste banuti de cheltuiala, sau un volum mai mare de bani.

Devino un antreprenor pe Craiglist

Aceasta este o alta modalitate de a castiga ceva bani in plus. Poti cumpara niste lucruri mai ieftine de pe eBay, Craiglist sau de pe alte magazine online sau din vanzarile din curtile oamenilor, le poti repara si le poti revinde chiar tu pe Craiglist. Oricum, va trebui sa fii destul de grijuliu si de atent cand vei face acest lucru pentru ca sunt atat de multi ciudati pe Craiglist.

Lucreaza pentru eHow

A scrie pentru eHow este un soi de freelancing, dar la un absolut alt nivel. Cei mai multi oameni folosesc eHow destul de mult, insa poti vedea ce fel de trafic este implicat aici. Exista nisre reguli destul de extinse de respectat, insa daca stii sa te tii de ele, ai putea castiga o gramada de bani frumosi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *