Va ajunge Project Titan la final, sau nu?

Despre Apple s-au auzit o multime de zvonuri in ultima perioada, insa cel mai recent consta in faptul ca seful proiectului secret al construirii masinii electrice a parasit Apple. Steve Zadesky, care anterior a lucrat ca si inginer la compania Ford, ar fi parasit Apple dupa 16 ani, din motive personale care nu au nicio legatura cu performantele lui- informeaza Wall Street Journal. Astfel, se aude ca proiectul de dezvoltare a masinii electrice Apple ar fi inghetat cu totul.

Potrivit Apple Insider, se spune ca acesta si-ar fi exprimat nemultumirea cu privire la progresul intregului grup. De asemenea, se crede ca la acest proiect- Titan- lucreaza mai bine de 1000 de persoane, atat la birourile de la Cupertino, cat si inafara lor. Cu toate acestea, Apple nu a recunoscut niciodata existenta acestui proiect.

Elon Musk, seful Tesla, sustine ca planul celor de la Apple de a realiza o masina electrica este unul „secret”, fiind un pas evident al companiei, mai ales ca a angajat 1000 de ingineri noi, ce provin de la companii producatoare de masini. Musk a declarat catre BBC ca e evident faptul ca Apple incearca sa dezvolte o masina convingatoare, proprie. „Este destul de greu sa ascunzi un astfel de lucrur daca angajezi 1000 de ingineri pentru a face asa ceva”- sustine Elon Musk.

Concept futurist Apple Car

De asemenea, in mediul online circula deja un videoclip in care este prezentat un nou concept futurist de masina Apple, care ar avea capabilitati inteligente si un ecran de bord spectaculos. Videoclipul, publicat de catre ConceptsiPhone arata ca design-ul vehiculului din 2020 este „mai mult decat o masina”, masina putand sa se conecteze la alte dispozitive marca Apple.

Conceptul realizat de catre Luca Wrede arata o reflexie minimalista a tuturor produselor de la Apple. Un ecran panoramic de la bord-ul masinii va afisa viteza, va face previziuni ale traficului si va raspunde la toate apelurile. In plus, vehiculul va suporta Apple Maps, Safari si Siri si, se aude ca masina concept va putea sa se conecteze chiar si cu Apple Watch. Videoclipul lansat recent ar putea raspunde la mai multe intrebari legate de Project Titan a celor de la Apple.

Blogger: Cristina M.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *