extraterestri

Oamenii de stiinta de la Universitatea Saint Andrews din Scotia sustin ca au aflat unde isi desfasoara viata extraterestrii. Exista o multime de oameni de stiinta care sunt de parere ca viata extraterestra chiar exista undeva in Univers si ca nu suntem singuri in toata infinitatea spatiului cosmic, insa ceea ce e si mai incredibil este ca oamenii de stiinta din Scotia sunt de parere ca acestia isi desfasoara activitatea si viata chiar in interiorul sistemului nostru solar, astfel ca nu e nevoie ca acestia sa fie cautati intr-o alta galaxie care se afla la mii de ani lumina distanta de noi.

Astrofizicianul Duncan Forgan este cel care a venit cu aceasta propunere si este de parere ca actiunea de a afla daca exista viata extraterestra a esuat pana in prezent, din cauza ca oamenii de stiinta nu au stiut sa caute „chiar sub nasul lor”- adica in propria galaxie. Omul de stiinta recunoaste ca, pana in prezent, se cunoaste doar o mica parte din totalitatea galaxiei noastre, asa ca nu exista niciun motiv pentru care sa sustinem ca viata omuletilor verzi nu ar putea sa se desfasoare langa a noastra. Pe langa aceste lucruri, Forgan mai adauga ca specialistii din domeniu nu stiu unde sa se uite si ce frecvente sa analizeze pentru a depista existenta acestora.

Extraterestri pe asteroizi

Pentru a ajunge la aceste concluzii, omul de stiinta din Scotia a analizat si a studiat din nou partea cunoscuta a sistemului nostru solar. In acest fel, oamenii de stiinta de la Universitatea Saint Andrews sustin ca activitaea telescopului Kepler si a TESS nu ar trebui intrerupta, pe motiv ca acestea vor fi aparatele care vor dovedi existenta extraterestrilor in galaxia noastra. De asemenea, cercetatorii afirma ca viata extrateresta se desfasoara pe asteroizii care graviteaza in spatiul cosmic din interiorul galaxiei noastre. De altfel, oamenii de stiinta din Scotia nu exclud posibilitatea existentei unei nave extraterestre pe suprafara unui asteroid.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *