an nou fericit

Un an nou fericit!

Toata lumea ii doreste ca in anul acre vine sa ii fie mai bine, sa fie mai ferciit, mai sanatos si mai implinit din mai multe puncte de vedere. De aceea, daca in anul in curs sau in anul trecut nu ti-a fost foarte bine din toate punctele de vedere, ar trebui sa te axezi mai mult pe binele tau si sa faci in asa fel incat sa fie bine pentru tine si pe viitor.

Fii fericit cu ceea ce ai si nu mai ravni atat la binele altuia. Nimeni nu este la fel si fericirea fiecaruia este diferita. Este normal sa iti doresti mai mult si mai bine pentru tine, insa daa este vorba sa furi din binele altuia, atunci mai bine te-ai gandi de doua ori si ai face ceea ce este mai bine pentru tine.

Oamenii care sunt in mod constant in cautarea binelui si a prosperitatii sunt cei mai norocosi pentru ca stiu ce isi doresc de la viata si stiu ca intr-un final totul poate fi indeplinit. Este mai bine sa te multumesti totusi cu ceea ce ai pentru ca ce ai este sigur si nu iti va lua nimeni. In timp ce este grozav sa ai scopuri si obiective in viata, te poti aduce singur intr-o situatie rea daca iti vei dori ceea ce nu vei putea obtine prea curand.

In loc de a fi obsedat de momentul in care si cum vei obtine acea noua masina pe care ti-o doresti, de exemplu, apreciaza masina pe care o ai acum (este bine ca o ai si pe asta) si faptul ca pentru ea a fost platit cu ceva timp in urma, acum permitandu-ti sa ai si ceva bani in buzunar atunci cand ai nevoie.

Fii recunoscator! Atunci cand totul pare sa o ia razna in viata ta, este timpul sa te uiti mai bine la ceea ce este bin pentru tine. Ia-ti ceva timp aparte de treburile pe care le ai sa te gandesti la toate lucrurile pentru care ar trebui sa fii recunoscator cu ar fi csa ta, msina ta, sotul sau sotia, copiii talentati sau mancarea pe care o poti pune pe masa la timp.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *