it600 salus

Uita de facturile mari la gaz si opteaza pentru o solutie inteligenta si eficienta: un termostat iT 600

Sezonul rece se apropie si din pacate, trebuie sa pregatim mai multi bani pentru factura la intretinere sau la gaz. Cu toate ca pentru asigurarea confortului termic in locuinta, avem nevoie de o suma mai mare decat in restul anului, putem totusi limita costurile. Cum? Este destul de simplu. In primul rand, cea mai buna varianta este sa va debransati de la sistemul centralizat de incalzire si sa va cumparati si ulterior sa va montati o centrala termica.

Daca v-ati saturat ca in fiecare iarna o mare parte din bugetul familiei sa fie pastrat pentru a plati intretinerea, daca nu mai vreti sa depindeti de sistemul centralizat si daca doriti sa aveti mai multa  autonomie din acest punct de vedere, o centrala termica va poate oferi tot confortul necesar. Chiar daca costurile sunt mai mici, dupa ce aveti centrala, puteti face ceva in plus pentru a plati si mai putin si pentru a folosi in mod eficient incalzirea. Puteti sa va cumparati un termostat iT600.

Ce inseamna mai exact un astfel de termostat? Cum functioneaza?

Un astfel de termostat va permite sa folositi intr-un mod cat mai eficient centrala termica din casa sau apartamentul dumneavoastra. Mai exact, daca aveti un astfel de termostat, puteti sa setati doar un anumit orar de functionare al centralei termice, aveti posibilitatea de a regla temperatura pe care o doriti in locuinta pe intervale orare, puteti opri complet functionarea centralei si sa setati ca aceasta sa reporneasca la o anumita ora, cand, de exemplu, preconizati ca veti ajunge acasa.salus iT600

In acelasi timp, va veti convinge cat de eficient poate fi un astfel de termostat si in alte situatii, cum ar fi: plecati o perioada de timp in concediu, iar cand veniti doriti sa aveti totusi o temperatura placuta in casa; nu trebuie decat sa setati termostatul pentru ca centrala sa porneasca cu 1-2 ore inainte pentru ca atunci cand ajungeti, sa fie cald. O alta situatie este cea in care desi aveti o casa cu 2 nivele, timp de cateva saptamani, doar un singur nivel va fi locuit. Puteti seta ca centrala sa furnizeze caldura doar la acel nivel si nu in toata casa, ceea ce evident va face ca facturile dumneavoastra la gaz sa fie foarte mici. Iata ce inseamna sa stii sa folosesti tehnologia moderna in favoarea ta si bineinteles sa ai si beneficii.

Ce firma comercializeaza astfel de termostate?

            Termostatul recomandat poate fi cumparat de la firma Salus  Controls. Aceasta comercializeaza termostate inteligente, care pot fi accesate  chiar si de pe smartphone, laptop sau telefon. Aici gasiti termostate la preturi deosebit de atractive, care in mod sigur va vor ajuta sa aveti facturi foarte mici in perioada rece. Firma Salus Controls este renumita pentru produsele de inalta calitate pe care le ofera clientilor sai, astfel incat, daca alegeti sa cumparati un termostat iT600 de aici, va veti declara foarte multumiti. Profitati acum de avantajele pe care le prezinta aceste termostate!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *