Trucuri pentru o casa curata

Obisnuim sa facem curatenie generala la fiecare sfarsti de saptamana insa observam ca este destul de greu sa avem o casa curata atunci. Curatenia se face o data pe saptamana cea generala insa este obligatoriu sa faceti cateva lucruri in fiecare zi. obisnuiti-va si faceti din lucrurile care va fac casa mai curata adevarate obiceiuri. Iata ce ar trebui sa faceti:

In primul rand o camera arata extrem de dezordonata daca patul este nefacut si exista haine aruncate prin casa sau pur si simplu au poposit pe fotoliu. In fiecare dimineata, cand te trezesti trebuie sa iti faci un obicei pentru a intinde patul. Va dura 5 minute timp in care puteti deschide geamul pentru aerisire. Astfel, veti economisi timp iar cand va intoarceti veti gasi o casa ordonata asa cum v-ati dorit. In plus, hainele murdare de care tocmai v-ati dezbracat nu ar trebui sa isi aiba locul pe fotoliu si trebuie sa fie puse direct in cosul cu haine murdare. Nu lasati hainele niciodata prin casa pentru ca acestea sunt primul pas pentru o dezordine dezastru in casa.

Este posibil ca dupa ce mananci sa nu mai ai chef sa strangi vasele si masa si sa lasi aceasta sarcina pentru mai tarziu cand vei avea chef. Nu face acest lucru niciodata. Imediat dupa ce ai mancat spala vasele si strange masa.

Dupa ce faci dus s-ar putea sa nu ai chef sa mai speli cada. Aceasta trebuie sa fie spalata oricum asa ca nu va fi atat de greu sa dai cu dusul pe cada dupa ce ai iesit. Este o fractiune de secunda care va transforma baia dintr-una curata intr-un adevarat esec estetic. Asadar, nu ezita sa deinfectezi si sa clatesti cada dupa ce ai facut baie.

Indiferent daca stergi praful va trebui sa dai cu aspiratorul pentru a-l indeparta pe tot.

Un comentariu la „Trucuri pentru o casa curata”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *