iPhoneiPhone

Activeaza trasatura „Accesibilitate” daca ai copii mai mici. Pentru oricine are copii mici sau nepoti nu este foarte surprinzator faptul ca celor mici le place cel mai mult sa umble cu iPhone-ul tau. Acest lucru poate fi problematic, oricum, in special daca al tau copil iti intra in telefon si sterge din greseala informatii pretioase sau de contact.

Pentru a evita acest lucru, acceseaza pur si simplu meniul de setari si da click pe tabul „General”. Apoi selecteaza „Accesibilitate” si dezactiveaza „Guided Acces” de pe dispozitivul tau. Aceasta este o trasatura mai putin cunoscuta a telefonului tau, insa poate preveni unele lucruri de nedorit asupra telefonului tau care pot fi facute odata ce acesta ajunge in mainile copiilor mici.

Activeaza coduri de acces mai lungi si mai complexe. Urmand celei mai recente spargeri ale securitatii iCloud, este un lucru foarte luat in considerare si tot mai in crestere importanta protejarii celor mai sensibile de esentiale informatii si fifisere ca si client Apple.

Una dintre cele mai subestimate cai de a-ti proteja iPhone-ul este de a crea niste coduri de acces mult mai lungi, alfa-numerice care sa poata fi mult mai dificil de spart. Tot ceea ce trebuie sa faci esre sa dezactivezi setarea „Simple Passcode”, care restrictioneaza accesul doar la 4 numere pentru parola. Aceasta trasatura poate fi accesata prin „Setari” si dand click pe „General”, inainte de a accesa „Passcode Lock” si facand schimbarile necesare.

Foloseste Siri. Ghideaza-l pe Siri cum sa pronunte anumite cuvinte. Siri a fost lansat drept o trasatura cheie a iOS 7 si  iOS 8, deoarece este un asistent personal inteligent si un navigator cunoscator care iti poate raspunde la orice intrebare in timp-real.

De vreme ce utilizeaza o interfata normala pentru a raspunde intrebarilor verbale, cateodata mai pronunta gresit unele cuvinte sau nu intelege o parte dintre intrebarile tale. Il poti ajuta sa remedieze aceasta situatie prin simpla comanda „Nu asa se pronunta” un anumit termen dupa ce Siri a raspuns la o intrebare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *