Dormitorul – camera in care obisnuim sa petrecem cel mai mare timp atunci cand suntem acasa – ar trebui sa fie camera care sa ne reprezinte cel mai bine. Fiind cea mai intima incapere din casa, in care putem sta imbracati cum dorim, in care dormim si totodata in care putem organiza totul dupa bunul plac, ar trebui sa ii acordam o atentie mai deosebita in ceea ce priveste design-ul.

Intreaga noastra personalitate, hobby-urile si interesele noastre, dar si preferintele in materie de design, toate ar trebui sa le integram intr-un fel sau altul in modul in care alegem sa ne decoram camera.

Iar, pentru un plus de efect, putem apela la diverse artificii cu ajutorul carora sa schimbam total aspectul incaperii. O idee inedita ar fi sa aplicam un fototapet pe tavan. Suna bine, nu? Pe cat de bine suna, pe atat de extraordinar este efectul.

Multi dintre noi obisnuim sa petrecem mult timp in pat pana sa reusim sa adormim, privind tavanul alb cu care suntem obisnuiti. Cum ar fi ca in loc de acest alb infinit sa privim stelele sau norii? Poate ca in acest fel si somnul ne va cuprinde mai repede. Sau poate vom ajunge sa ne pierdem in peisaj si sa intram intr-o stare de visare.

 

Fototapete deosebite pentru tavan de la deco-perete.ro

Deco Perete este magazinul online care ne ofera posibilitatea sa transformam tavanul anost al camerei nostre preferate. In cadrul acestui eshop regasim o serie de fototapete destinate special tavanului, creand ambientul mult dorit.

In cazul in care dorim sa cream o atmosfera propice relaxarii si somnului, putem opta pentru un fototapet Galaxia sau Constelatii, doua modele care reproduc perfect cerul instelat dintr-o noapte senina.

De asemenea, putem alege si fototapetul vlies Cer cu nori, cel care ne aduce mai aproape cerul cu nori – un albastru infinit in care sigur ne vom pierde cu privirea.

O alta varianta de fototapet pentru tavan propusa de Deco Perete este Sub coroana padurii – fototapetul care infatiseaza o padure inverzita, scaldata in lumina slaba a soarelui.

Pentru un plus de eleganta si stil, avem la dispozitie fototapetul vlies Domul Moscheii – o pictura murala decorativa din punct de vedere cromatic reprezentand o mandala.

Este atat de usor sa transformam un dormitor anost intr-unul in care ne vom simti mai bine ca oricand! Si toate acestea cu ajutorul fototapetului potrivit de la deco-perete.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *