Daca esti un brand mai vechi pe piata sau chiar un brand care de abia isi face simtita prezenta pe piata produselor sau serviciilor dintr-un anumit domeniu, nu este greu sa intri in contact cu clinetii tai si cu oamenii care ar putea fi interesati de ceea ce iti doresti tu sa oferi. Acest lucru poate fi facut prin intermediul stabilirii unei conexiuni emotionale a brandului in sine cu clientii sai.

Si daca nu ai o cauza mare cum ar fi stabilirea increderii in sine a fetelor si a femeilor de pretutindeni sau un buget mare cu care sa lucrezi? Poti crea o legatura autentica si emotionala cu clientii tai si cu comunitatea chiar si prin aplicarea de lucruri simple cum ar fi administrarea unui sondaj de opinie. Pentru a imbunatati produsele acestuia, Wistia a creat clipul publicitar “Take a Survey”, in care intreaga echipa a companiei joaca in video si incearca sa adune un feedback folositor.

Aminteste-ti. Wistia este un brand amuzant doar pentru ca isi doreste sa fie in acest fel. Videoul pe care l-au creat nu este nici sexy, si nici foarte captivant, oricum acestia si-au folosit continutul pentru a-si demonstra personalitatea si toate acestea pentru a crea o legatura emotionala si afectiva cu clientii lor. In loc sa mearga pe varianta cu generic (si mai scump) si cu fundal musical, acestia s-au decis sa foloseasca ceva care era adevarat si potrivit cu a lor cultura organizationala, toate acestea pentru a complete sondajul de opinie.

Personalitatea nagajatilor si autenticitatea naturala a brandului ne sunt demonstrate prin tot ceea ce tine de marketingul pe care il folosesc. Amuzamentul si placerea sincera pe care o simt cei de la Wistia si o afiseaza in videourile lor este infectioasa si creaza o legatura puternica si emotionala cu audienta lor. Oamenii au adorat acel video, Wistia a castigat cel mai mare feedback in urma unui sondaj si toata lumea a fost fericita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *