Probabil ca stiti ca igiena intima este un subiect care trebuie sa fie tratat cu o foarte mare seriozitate si care trebuie sa ramana un ritual de ingijire zilnica pentru toate femeile.

Orice femeie trebuie sa aiba mare grija de igiena intima pentru ca acest lucru influenteaza foarte multe lucruri incepand de la buna functionare a organismului si pana la orice alt detaliu.

Exista diferite reguli si produse destinate igienei intime iar in ceea ce priveste folosirea sau alegerea lor fiecare are o interpretare personala. In cazul in care nu stii care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont pentru o igiena intima corecta, iata cateva sfaturi:

In primul rand este esential sa ai grija la spalaturile vaginale. Acestea nu trebuie sa se faca asa cum crede fiecare femeie. Chiar dcaa iti pare destul de simplu, trebuie sa stii ca spalaturile vaginale nu trebuie sa fie facute in functie de ceea ce v-a spus vecina sau o ruda. Acestea sunt prescrise exclusiv de medicul ginecolog. Asadar, nu te apuca sa iti faci spalaturi vaginale pentru ca acestea pot sa iti distruga flora vaginala. Astfel, aceste lucruri aparent insignifiante te vor face sa iti pierzi chiar si fertilitatea.

De asemenea aceasta boala inflamatorie pelvina poate avea reactii dverse in timpul unei sarcini si poate duce la complicatii ale noi nascutilor si la complicatii ale travaliului sau la o nastere prematura. Asadar, acest lucruri care par pur si simplu nesemnificante pot avea urmari foarte grave asupra dvs si asupra sanatatii dvs.

De asemenea, trebuie sa aveti mare grija la produsele folosite pentru igiena intima. Probabil ca nu iti vei da seama insa exista foarte multe produse pe care ar trebui sa eviti sa le folosesti. Acestea iti pot face rau mai mult decat crezi. Din ce in ce mai multe stiri referitoare si la acest subiect puteti gasi pe stiri mondene de ultima ora.

Mai mult, foarte multe femei se confrunta cu tot felul de probleme sau de infectii urinare. Am putea spune ca mai mult de 60% dintre femei se confrunta cu infectiile urinare. Una dintre cele mai frecvente cauze ale infectiilor urinare sunt bacteriile care pot patrunde in uretra, producand infectia. Astfel, transferul acesta se poate produce chiar si in timpul actului sexual. Bacteriile pot circula prin sange sau prin sistemul limfatic si astfel se cauzeaza diferite infectii la nivelul vezicii sau la nivelul rinichilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *