Toata lumea iubeste sa manace pizza. Fie ca este o pizza vegetariana sau o pizza cu fructe marine, sau pur si simplu o pizza clasica, aceast tip de mancare va reprezenta o masa copioasa si iti va multumi stomacul pentru o buna perioada de timp. Cu toate ca mai toata lumea stie despre pizza, sunt foarte multe lucruri care nu sunt cunoscute. Printre acestea am putea enumera urmatoarele:

Pizza in mai putin de „x” minute

Aceasta strategie a fost infiintata pentru prima data de Domino’s Pizza din Statele Unite ale Americii si spuneau ca vor aduce pizza clientului in mai putin de 30 de minute. In cazul in care depaseau aceasta perioada, pizza era oferita gratutit. In anul 1973 o femeie a inceput un proces impotriva companiei, aceasta fiind lovita de o masina Domino pizza care se grabea sa duca pizza in mai putin de 30 de minute. Dupa 7 procese  si mai bine de 15 milioane costuri in pagube de proces, compania a decis sa renunte la aceasta optiune.

Cea mai mare pizza din lume

Cea mai mare pizza din lume a fost realizata de 5 bucatari italieni. Aceasta avea un diametru de aproximativ 40 de metri. Pentru a face o astfel de pizza, bucatarii au trebuit sa adauge peste 5000 kg de sos de tomate, aproximativ 10000 de kg de faina si peste 250 de kg de sare.

Cea mai rapida pizza din lume

Persoana capabila sa faca 14 pizza in doar 2 minute si 35 secunde este un italian pe nume Bruno Di Fabio. Acesta a fost medaliat de 13 ori la Word Pizza Games. Acesta a lucrat in industrie pentru mai bine de 20 de ani. Cu siguranta ca experienta si maestria isi spun cuvantul in acest caz.

Fie ca iti place pizza clasica sau cu frunte, posibilitatile si varietatile sunt nenumarate. Tot de ce ai nevoie este de un sos picant sau dulce si pofta de mancare pentru a te bucura de o pizza cum trebuie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *