Moartea este un eveniment inevitabil in viata unui om. Cu toate acestea, moartea e singurul lucru de care nu putem scapa, insa, pentru unii indivizi, moartea survine in cele mai ciudate situatii. Exista momente atat de eronate, incat un individ ar fi putut scapa cu viata daca ar fi luat decizia dreapta. Astfel, e necesar sa afli care sunt cele mai ciudate situatii de moarte care au avut loc vreodata.

Situatii proaste de a muri

  1. Ohtaj Humbat Ohli Makhmudov (1961 – 2006)- un barbat in varsta de 45 de ani, din Azerbaijan a vizitat o gradina zoologica din orasul Kiev, Ucraina.Ei bine, acest barbat s-a gandit ca ar fi o idee buna sa intre intr-o cusca cu 4 lei, mergand pe principiul „Daca exista un Dumnezeu, atunci ma va ajuta”. Se pare ca in cazul acesta Dumnezeu nu si-a „demonstrat” existenta, pentru ca unul din cei 4 lei i-a taiat gatul, barbatul murind pe loc din cauza hemoragiei.
  2. Brent Tyler si Chelsea Tumbleston (1986 – 2007)- acest cuplu de tineri din Columbia, Carolina de Sud, a cazut de la 100 de metri de pe o cladire. Insa, lucrul cu adevarat ciudat abia acum il auzi: ambii parteneri erau complet dezbracati cand au fost gasiti pe pamant. Aparent, cuplul facea dragoste pe blocul cladirii inainte sa se intalneasca cu moartea. Un sofer de taxi este cel care a descoperit trupurile celor doi, si a sunat imediat politia.
  3. Lee SeungSeop (1977 – 2005)- maniera in care a murit acest barbat poate fi catalogata drept dependenta totala. Ei bine, barbatul juca Stracraft de aproape 50 de ore- fara incetare- timp in care nu s-a hidratat deloc, nu a mancat si nici nu a folosit toaleta. Asa cum era de asteptat, acest lucru l-a facut pe barbat sa sufere un atac de cord si, bineinteles, sa moara. Un accident asemanator s-a petrecut in China, cand un barbat a jucat jocuri video timp de trei zile la rand.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *