Cei mai multi oameni sunt in cautarea fericirii. Traim intr-o lume a vitezei unde totul se petrece atat de repede incat nu reusim sa realizam momentele cu adevarat importante si cruciale din viata noastra. Oamenii nu se mai bucura de ceea ce ar trebui sa ii faca cu adevarat fericiti ci totul se rezuma la bani iar fericirea lor depinde de situatia finaciara pe care o au. Datorita neajunsurilor oamenii au ajuns sa creada ca totul se invarte in jurul banilor si ca fara bani nu mai au sanse la fericire. Iata cum am putea invinge tristetile si ce anume trebuie sa facem pentru a putea fi fericiti:

Tristetea este sentimentul pe care fiecare dintre noi il simte la un moment dat si poate fi depasita doar daca este cu adevarat inteleasa. In momentul in care aveti o stare de anxietate si de tristete trebuie sa identificati gradul sau tipul de tristete pe care il detineti:

Tristetea de scurta durata este un sentiment pasager care dureaza cateva ore pana la cateva zile si are de fiecare data o cauza concludenta si evidenta. Pentru a evita acest tip de tristete este indicat sa va relaxati, sa va petreceti mai mult timp cu dvs., sa nu va mai preocupe pentru o scurta perioada problemele zilnice si sa va preocupati in special de starea si de fericirea dvs.

Tristetea declansata este acea schimbare brusca a starii de spirit si este de cele mai multe ori cauzata de un eveniment al vietii. In aceasta situatie cel mai bun remediu este sa impartasiti cu altcineva problemele, sa va descarcati, sa gasiti pe cineva dornic sa va asculte si eventual sa va dea sfaturi. In cazul in care acest tip de tristete este cauzat de un eveniment cum ar fi decesul unei persoane apropiate refacerea persoanei se face dupa aproximativ 6 luni.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *