timp de toatetimp de toate

Exista multe momente in timp, care sunt sunt irosite in timpul zilei. Timpul petrecut pe loc, intre diferite sarcini, in salile de asteptare, ar putea fi folosit mai cu cap pentru ca nici nu iti dai seama cum trec cateva ore bune stand pe loc si degeaba.

De ce sa nu iti folosesti acel timp pretios facand o lista de cumparaturi, danad niste telefoane importante, citindu-ti tema de acasa sau o carte sau postand ceva pe Facebook. Ai putea asculta de asemenea audio book-uri sau ti-ai putea folosi timpul pentru a invata o limba straina noua.

Invata cum sa controlezi intreruperile in social media. Una dintre cele mai mari probleme ale societatii moderne este social media. In zilele noastre, mult oameni sunt dependenti de aceasta. Eu am un obicei foarte rau in a-mi lasa pagina de Facebook deschisa  atunci cand sunt la munca. Acest lucru imi incetineste foarte mult progresul.

Asadar incep sa imi rirosesc o gramada de timp din zi pentru verifcarea notificarilor si a paginilor la care sunt abonata. Daca ai o gramada de sarcini grele de facut intr-o zi sau astepti veun emil asteptat sau telefon, incerca sa te lasi de social media in timpul zilei.

Timpul este o unealta foarte pretioasa, asadar nu ti-l irosi aiurea pe lucruri care nu merita si care nu isi au locul sau cu oameni pe care nu ii placi. Incearca sa folosesti aceste sfaturi de mai sus pentru a nu-ti mai irosi timpul si pentru a-l folosi cu cap, in schimb.

Vei avea mai mult timp sa te bucuri de ceea ce conteaza cu adevarat la maxim, daca asta iti doresti cu adevarat. Tu ai vreun sfat pentru altii si stii cum sa iti folosesti timul asa cum trebuie? Impartaseste-le cu noi, te rugam!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *