timp pretios
timp pretios

Ce faci de obicei in pauza de pranz de la locul de munca? Poate ca faci niste comisioane sau poate ca platesti niste facturi, sau chiar poate te apuci de vizionat vreun episod dintr-un serial favorit, si uiti in mod normal sa mai iei masa de pranz.

Insa nu ar trebui sa treci niciodata peste masa din timpul zilei pentru a face altceva.  merge la o plimbare scuta in timpul pauzei de pranz te poate ajuta sa te relaxezi si sa iti limpezesti mintea, insa nu uita niciodata e pranz. Este la fel de important ca si micul dejun.

Una dintre cele mai bune modalitati prin care poti sa profiti cat mai bine de timpul tau este multitaskingul.Multitaskingul este foarte simplu, de obicei solutia cea mai perfecta si te poate ajuta sa salvezi o gramada de timp in zi. Insa nu incerca sa faci  prea multe lucruri odata pentru ca dupa aia te vei simti coplesit cu adevarat. Daca ai niste proiecte mai importante la munca, asigura-te ca le vei face la timp si cele dintai.

Toate acele lucruri care iti distrag atentia si doar iti risipesc timpul iti ot manca minute pretioase din timpul tau de zi cu zi, asadar ar trebui sa scapi de ele. Social media, opritul din a vorbi pe chat minute in sir in fiecare zi sau mai multe minute cu colegii tai de munca, sau cercetatul pe net cam 20 de minute in fiecare Zi , cu toatele sunt niste mari pierderi de timp.

Afla si tu are sunt lcrurile care te fac sa iti pierzi timpul si incearca sa scapi de ele. Asta te va ajuta sa economisesti timp si sa il folosesti in alte scopuri mai bune. Daca lucrezi de acasa, inchde televizorul sau altceva ce ti-ar pueta distrage atentia.

Asadar, vezi ce este mai bine pentru tine si da laoparte lucrurile aiurea ca sa ai mai mult timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *