pictura pe numere de la pictorul fericit

Dacă te gândești la timpul tău liber cu siguranță acesta este strâns legat de butonatul de telefon, de televizor și alte activități statice asemenea. Uneori ești sau te simți atât de obosit încât parcă timpul tău liber ar fi mai bine să însemne timp să nu faci absolut nimic. Delăsarea aceasta îți fură din posibilitatea de a experimenta și altceva. Cum ar fi pictura pe numere.

Pictura pe numere a devenit una din acele experiențe most wanted. Presupune să așterni pe pânză culoare în spații bine delimitate. Ca și când cineva înainte s-a ocupat să îți schițeze o lucrare. Deci, rămâne doar să îți mai aduni răbdarea și plăcerea de a colora după schiță. Fiecărui chenar îi corespunde un număr, iar culorile din set sunt și ele numerotate. Faci această corespondență și te bucuri de o experiență unică. Iar la final tabloul pictat poate fi expus în casa ta. Află mai multe detalii aici.

Picturi pe numere cu tematică variată regăsești la Pictorul Fericit

Dacă ești curios și ai dori să îți achiziționezi o pictură pe numere e musai să descoperi Pictorul Fericit, un eshop de nișă. Aici găsești picturi pentru adulți și copii, pentru femei sau bărbați, cu tematică potrivită pentru toate gusturile. Poate că e fan automobile și un Lamborghini pictat poate fi aventura sa în lumea culorilor. Poate că ești fană călătorii și astfel vei prefera un tablou cu Niagara sau Taj Mahal, locuri în care nu ai fost niciodată până acum, dar iată că poți să faci asta prin pictura pe numere.

Există de asemenea și o categorie specială, a picturilor pe numere reproduceri după cele celebre. Te vei măguli singur când vei alege spre exemplu să pictezi Mona Lisa sau o lucrare reproducere după una Klimt.

Nici cei mici nu ies din discuție aici. În stocul de la Pictorul Fericit regăsim de asemenea și picturi pe numere pentru cei mici. Kitul complet conține pânză de bumbac întinsă pe șasiu, de 30×40 cm, toate culorile necesare, 3 pensule de mărimi diferite.

Iată o idee bună de a vă petrece timp liber împreună. Alături de cei mici vă puteți reconecta. Trăim parcă separați de ecrane și stăm cu ochii ațintiți acolo ore în șir. Specialiștii vorbesc cu îngrijorare despre faptul că nu mai stimulăm creierul cu nimic, nu scriem de mână, nu facem muncă creativă și perpetuăm o stare de oboseală. Pictura pe numere poate fi un soi de resuscitare aici.

Comandă online

Dacă te-ai convins că merită să încerci, dacă ți-ai propus că cel puțin acesta să fie un proiect do it yourself pe care să îl încerci, comandă online de la pictorulfericit.ro. Ai un costumer care excelent, deci dacă e necesar poți cere preluarea comenzii și telefonic.

Pentru orice comandă de minim 99 de lei ai transport gratuit oriunde în țară. Și rapid, să te bucuri cât mai rapid de cele alese.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *