Un antreprenor nu poate lua niste decizii bazandu-se doar pe ceea ce este mai bine pentru el. El trebuie sa ia decizii bazandu-se pe ceea ce este mai bine pentru compania sa.

Ceea ce este mai bun pentru compania ta nu este intotdeauna bine si pentru tine. In primii 5, 10, 15, 20 de ani in afaceri, deciziile tale nu vor fi intotdeauna despre ceea ce te-ar face pe tine fericit, sunt mai mult despre cum ii poate fi bine companiei tale.

Imi amintesc de tatal meu cum imi spunea cand eram mai mic: „La finalul zilei, trebuie sa faci doar ceea ce te face pe tine fericit”. Acum, te intrebi de ce ar vrea cineva sa devina un antreprenor daca descrierea postului include faptul de a fi nefericit pentru o lunga perioada de timp.

La fel ca si tine, obisnuiam sa interpretez acest lucru spunand acelasi lucru, pana cand am inceput sa ma concentrez pe prima parte a frazei in loc de a ma axa pe cea din urma. Este usor sa o citesti si sa spui: „Bine, voi face doar ceea ce ma va face fericit.”

Oricum, partea cheie a frazei este „..la sfarsitul zilei”. Cuvantul „ziua” nu este pus acolo pentru a ne referi la el ca la sensul literar, ci se refera la viata.

A fi un antreprenor de succes tine de a vedea valoarea in ganduri, idei si lucruri care nu exista inca. Stresul de a gasi succesul intr-o cariera obisnuita si intr-o cariera ca antreprenor este foarte diferit unul de celalalt.

In timp ce vei urca pe scara succesului, nu vei fi un om care ia decizii, nici nu vei avea atat de multe responsabilitati, vei fi doar un simplu angajat. Stii de unde incep si care sunt responsabilitatile unui antreprenor? De peste tot si sunt felurite. Fiecare gand bun sau rau, fiecare idee sau decizie raman doar in gandurile antreprenorului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *