Stailer

Liber la evenimente, liber la distractie 

În sfârșit după doi ani lungi de așteptare care ni s-au părut lungi cât două veacuri de singurătate, nu ca unul cum zicea Marquez, avem libertatea de a face cam tot ce ne dorim, inclusiv întâlniri cu prietenii vechi, dar și cu cei noi,  festivaluri în toată țara, petreceri extinse de cu seara până în zori. 

Toate evenimentele îndelung amânate, inclusiv nunțile de trei zile și trei nopți au fost reprogramate de mai multe ori și abia acum ne vom putea bucura la maxim de ele și de reîntâlnirea cu cei dragi. 

Sigur, genul acesta de evenimente implică și o anume cheltuială din partea noastră, nu putem merge la o nuntă în ținută flower-power de festival pe malul mării și nici invers nu este indicat.  Pentru că vei atrage priviri curioase și, în cel mai bun caz, vei fi ironizat că ai greșit petrecerea. În cel mai rău te vei face iremediabil de râs. Ținută impecabilă de nuntă și coafură tapată la un festival în aer liber, cine a mai văzut așa ceva?!

Cine e stilistul tău? Ne dai și nouă adresa? 

Indiferent că esti femeie sau bărbat și indiferent de genul de eveniment la care participi trebuie să fii impecabil din cap până în picioare. 

Dacă îmbrăcămintea mai poate fi ajustată sau retușată cu ajutorul accesoriilor, asta în caz că nu am reușit să cumpărăm ceva nou, iar încălțămintea de la ultima petrecere încă arată bine, ce ne facem cu părul, machiajul dacă suntem doamne, cu barba sau frizura dacă suntem domni? 

Mergem așa oricum să ne lăsăm pe ultima sută de metri în nădejdea coaforului unisex de la colț care ne înghesuie printre alți clienți la fel de dornici de distracție ca și noi? Și dacă nu mai găsim liber și toată lumea în weekend are programări peste programări și nu apucăm nici să vedem scaunul stilistului, darămite să ne mai și aranjeze ca pentru un eveniment cu ștaif? 

Cine are soluția salvatoare? 

Aplicația Stailer, îngerul tău păzitor. Dacă încă nu ai auzit de programare online la salon ia aminte înainte la această aplicație inovatoare care se numește Stailer și care, în doi timpi și trei mișcări, te ajută să îți rezolvi problema programării din timp la un salon din vecinătatea ta, asta ca să nu mai bați drumul aiurea până la salonul acela scump din orașul vecin și să cheltui și banii de benzină. 

Simplu și plăcut, instaleaza aplicatia Stailer și poți vedea ce saloane sunt libere înainte de evenimentul la care vei merge, vezi de asemenea recenziile clienților, poze cu tunsorile  efectuate de stiliști și prețurile practicate. 

Te poți programa în funcție de orarul tău, iar dacă intervine ceva neprevăzut poți anula și mai apoi face o altă programare. 

Nu te panica dacă mergi în deplasare în alt oraș, se pot face și acolo programări la saloanele de înfrumusețare la fel ca în orașul tău. Stailer are o rețea extinsă în mai toate orașele țării, deci fii pe pace, totul va fi bine.  

Cu ajutorul aplicației Stailer, vei face furori cu noua ta coafură trendy. Garantăm, nu va observa nimeni pantofii sau sandalele de la ultima petrecere. Keep dancing! 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *