saluscontrols

Debransarea de la sistemul centralizat de furnizare a caldurii si apei calde a devenit o optiune tot mai frecventa in randul proprietarilor de case si apartamente din Romania. Costurile ridicate, absenta frecventa a necesarului de caldura, dar si suportarea tuturor pierderilor de pe retea de catre proprietari sunt printre cele mai cunoscute motive pentru care proprietarii aleg solutii alternative pentru incalzire.

Daca centralele termice individuale sunt optiunea cea mai frecventa, incalzirea in pardoseala, panourile radiante sau folosirea altor modalitati pentru obtinerea gradului de confort termic dorit sunt de asemenea solutii cautate.

In ceea ce priveste instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala, este nevoie de o structura complexa si de echipamente care sa indeplineasca cele mai inalte standarde calitative. Un astfel de echipament este reprezentat si de un centru de comanda Salus KL06, care indeplineste cu succes misiunea de a gestiona un numar maxim de 24 de actuatoare si pana la 6 termostate, pentru un control eficient asupra incalzirii si repartizarii agentului termic intr-o locuinta.

Centrul de comanda KL06 este disponibil in oferta Salus Controls, un magazin specializat care ofera solutii complexe in materie de echipamente destinate sistemelor de incalzire a locuintelor. In aceeasi oferta variata sunt incluse si binecunoscutele termostate iT500 sau iT600, termostate inteligente ce pot incalzi zone diferite si pot fi controlate prin internet, de pe PC, laptop, tableta sau smartphone.

Un centru de comanda Salus KL06 simplifica legaturile dintre termostatele propriu-zise si dispozitivele de comanda – actuatoarele. In cazul sistemelor de incalzire prin pardoseala, un astfel de centru de comanda isi dovedeste fiabilitatea si utilitatea, oferind posibilitatea de a controla simultan pana la 6 termostate, fiecare dintre acestea controland in acelasi timp 4 actuatoare.

Actionand la temperaturi situate intre 0 si 50 grade Celsius, in conditii de umiditate scazuta (centrul de comanda trebuie montat intr-un loc uscat, unde nu exista posibilitatea stropirii sau umezirii dispozitivului), centrul de comanda KL06 faciliteaza gestionarea si controlul incalzirii anumitor zone din locuinta, dupa preferinte. Ofera, de asemenea, posibilitati de reglare a timpilor de intarziere la pornire a pompei, pentru ca orice exigenta si preferinta in ceea ce priveste sistemul de incalzire sa fie dusa la indeplinire.

Centrul de comanda Salus KL06, alaturi de termostatele inteligente iT500 sau iT600, reprezinta cele mai eficiente sisteme ce contribuie la eficientizarea consumului de caldura dintr-o locuinta, oferind in acelasi timp si gradul de confort termic dorit de fiecare proprietar in parte. Gama de produse Salus Controls multumeste astfel cerintele oricui si poate transforma sistemul de incalzire clasic intr- unul smart, aliniat cu ultimele tehnologii de pe piata.

 

De admin

Un comentariu la „Sisteme eficiente pentru incalzirea locuintelor”
  1. E foarte clar ca totul incepe sa devina din ce in ce mai usor de controlat. Recent mi-am luat produse de pe tehnovest.ro si chiar merita. Tehnologia a devevnit indispensabila vietii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *