polite rcapolite rca

Cat de mult platesti pentru o asigurare auto depinde de cativa factori, inclusiv varsta si statutul tau marital, depinde de zona in care locuiesti si mai ales de masina pe care o conduci. Nu poti face nimic referitor la varsta pe care o ai si putini oameni se muta in alta parte doar pentru a obtine o asigurare auto de tip premium. Poti, totusi, sa alegi un vehicul care sa coste mai putin si sa beneficiezi de o  asigurare auto de tip rca ieftin.

Ce iti acopera de fapt polita de asigurare auto de care beneficiezi deja? Cu toate ca tu achizitionezi o singura polita de asigurare auto care acopera un anumit tip de vehicul, un numar intreg de componente constituie costul final al asigurarii.

O astfel de asigurare poate acoperi ranile provocate de vehiculul tau sau chiar moartea cuiva implicat in accident, costurile legale si cheltuilelile de judecata, in cazul in care se intampla din nefericire ca masina ta sa raneasca sau sa ucida pe cineva.

De asemenea, asigurarea ta auto poate acoperi si alte proprietati pe care masina ta le-a provocat daune in timpul unui accident. Pentru ca acoperirea de raspundere protejeaza cealalta parte implicata in accident, aceasta este necesara in orice stat.

O asigurare auto de tip rca plateste de asemenea pagubele medicale provocate tie sau celorlalte persoane aflate in masina ta. De asemenea, o asigurare auto de acest gen poate acoperi pagubele asupra sanatatii tale si a ocupantilor masinii tale si in cazul in care soferii implicati in accident si in provocarea acestuia nu sunt asigurati.

Acest lucru este posibil si in cazul in care tu esti cel care a provocat un accident iar pagubele provocate victimelor colaterale si masinii implicate in accident si care nu are asigurare, vor fi suportate tot de polita ta de asigurare.

De asemenea, exsta si posibilitatea ca masina ta sa fie asigurata in cazul vandalismelor, a jafului, a furtului si in cazul altor cauze ce nu implica un accident propriu-zis.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *