agentie marketing digital si seo eadvertising

Despre SEO au auzit, cu siguranta, toti cei care cauta servicii de promovare. Mai cu seama pentru ca online-ul inseamna oportunitati multiple, aici este si o competitie acerba. Aici intervin si serviciile SEO, care pot face diferenta in modul in care clientii, publicul interesat ajunge la un furnizor de servicii sau produse.

Sa vorbim despre SEO – ce inseamna, cum ajuta un business

SEO este despre optimizare, despre cum sa va supuneti unor reguli si standarde in ceea ce priveste algoritmii Google-ului. Exista o serie de factori de care depinde indexarea unui site, adica ordinea acestora ca rezultat al unor cautari. Daca  un site este afisat in pagina 2, 3 si mult mai incolo, sansele ca publicul sa gaseasca acea pagina sunt cu atat mai mici – cine se oboseste sa caute atat de mult?

Prin SEO site-urile ajung sa castige trafic organic si sa aiba o crestere buna in acel top al rezultatelor. Desigur, regula principala aici este sa colaborati cu specialisti in domeniu si sa aveti rabdare, rezultatele unei campanii SEO se vad in timp. Pentru alte detalii, click aici.

Cat despre beneficiile concrete pe care o campanie SEO le aduce unui site, vorbim despre:

  • Pozitionare superioara in rezultatele cautarilor – site-ul are toate sansele sa creasca in pozitionari pana ajunge la prima pagina si mai ales la primele rezultate.
  • Imbunatatirea traficului pe site – nu vorbim doar despre cantitate, ci si de calitate.
  • Expunere in presa – o campanie SEO completa inseamna eforturi multiple, actiuni on page si off page, printre care si publicarea articolelor in presa ce recomanda un anumit site si business. Asadar, brand awareness si consolidarea acestuia devine parte din obiectivele acestor servicii.

Ce agentie SEO va poate ajuta

Multi promit, putini si stiu sa faca precis ce trebuie pentru ca o campanie SEO sa fie un real succes. Asta si pentru ca in acest domeniu exista o dinamica extraordinara. Google schimba adesea regulile acestui joc, penalizeaza, face update-uri. Asadar este important ca cei cu care veti colabora sa fie prompti, sa fie mereu la curent cu ce se intampla in acest domeniu.

O agentie SEO cu experienta este eAdvertising. Descoperiti aici pachete de servicii personalizate, care tin cont de tipul de business, de bugetul disponibil si nu numai. Echipa eAdvertising are in componenta sa specialisti gata sa va ajute, incepand cu partea de audit si continuand cu crearea unei strategii SEO. Aceasta va fi implementata si monitorizata constant, un administrator de campanie va fi alocat proiectului pentru a avea parte si de consultanta constanta, gratuita, pe toata durata colaborarii.

In astfel de vremuri, ne dorim sa alegem calitatea, implicit a serviciilor de promovare. Nu este loc de amatori in timpuri in care ne luptam sa castigam cat mai  multi clienti si sa avem vanzari tot mai mari. E timpul sa luati in considerare si serviciile SEO si mai ales avantajele cu care vin la pachet. Detalii sunt si in pagina oficiala eAdvertising.

Contact:

+4 0743 243 306

vanzari@e-advertising.co

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *