Scaun de masaj sau salon de masaj

Cand vine vorba de relaxare si rasfat ne gandim la cele mai eficiente metode de a simti putin din ceea ce inseamna o sedinta de masaj, motiv pentru care unii dintre noi pot doar sa viseze frumos la aceste momente de relaxare.

Fotoliu-cu-masajDaca este sa vorbim despre timpul petrecut la o sedinta de masaj, atunci este indicat sa spunem ca aceasta dureaza cel putin 60 de minute, pentru ca se realizeaza intr-un mediu adecvat, de obicei un salon de masaj, care se poate afla si la o distanta de cativa kilometri de noi, ceea ce presupune sa pierdem mai mult timp pe distanta. In schimb, un masaj efectuat pe un scaun de masaj, se poate realiza si la noi acasa, si un timp de 10-15 minute este cel mai indicat pentru a ne relaxa muschii, actionand in zone precum gatul, soldurile, spatele, umerii si capul.

Daca este sa vorbim despre vestimentatie, atunci nu toata lumea opteaza pentru un masaj pe masa, pentru ca acesta se realizeaza fara haine, pentru a-si face simtita eficienta. Spre deosebire de un masaj intr-un salon, un masaj pe un scaun de masaj nu necesita sa ne dezbracam de haine, fiind indicat si pentru cei mai pudici dintre noi.

Un masaj la masa implica adesea folosirea unor uleiuri pe tot corpul, ulei care este absorbit de piele prin miscari circulare, dar care nu se pot absorbi complet in piele. Ca urmare, este posibil sa apara o senzatie lipicioasa sau uleioasa pe corp. De asemenea, uleiurile de masaj pot provoca iritarea pielii, pentru acei clienti cu pielea sensibila. Deci, daca va ingrijoreaza alergiile de piele sau sentimentul de uleios pe corp, atunci cu siguranta veti opta pentru un masaj asezat, ce nu implica utilizarea cremelor sau a uleiurilor, pentru acelasi confort si aceeasi satisfactie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *