Stailer

Găsirea salonului de înfrumusețare potrivit nevoilor tale poate fi uneori o treabă de lungă durată. Evaluarea prețurilor și a calității serviciilor, împreună cu recenziile altor clienți sunt informațiile pe care te bazezi atunci când iei o astfel de decizie. Dar, ce faci atunci când aceste informații nu se regăsesc decât în cadrul salonului?

Ai saloane de înfrumusețare la dispoziția ta prin platforma Stailer!

Dacă locuiești într-un oraș mare și saloanele de înfrumusețare sunt destul de mult, este și mai greu să îl alegi pe cel potrivit. Sunt anumite detalii de care ții cont mereu când mergi la salon, iar în cazul în care lipsesc, probabil te vei orienta către un altul. Spre exemplu, prețul serviciului dorit, calitatea produselor și rezultatele pe care le-a avut stilistul sau salonul respectiv, sunt informațiile care influențează cel mai mult. Lipsa lor va împinge clientul să meargă la un salon unde acestea sunt disponibile.

Platforma stailer.ro cuprinde toate aceste informații legate de toate saloanele și stiliștii ce și-au înscris afacerea pe site. Tot ce trebuie să faci este să cauți zona în care dorești programarea, apoi să selectezi genul tău și serviciul de care ai nevoie. Într-o secundă va fi afișată o listă cu toate saloanele și stiliștii ce corespund căutărilor tale. Platforma este disponibilă în vestul țării – Oradea și Timișoara, în Cluj Napoca, în capitală și în Iași.

Dorești o programare la salon Ellisium din Iasi? Nimic mai simplu! Caută zona și genul tău, apoi îți vor fi afișate toate saloanele din Iași, inclusiv acest salon. Pentru toate saloanele sunt disponibile informațiile de care ai nevoie pentru a-l alege pe cel mai bun. Poți afla părerile altor clienți, cât și prețul serviciului dorit.

Sunt o mulțime de saloane de înfrumusețare la dispozitia ta prin platforma Stailer!

Schimbarea culorii părului, o tunsoare altfel, un model diferit de manichiură sau pedichiură, epilarea definitivă, pensatul, aranjarea bărbii, coafatul, tratamentele pentru păr sau masajul de relaxare sunt doar câteva dintre serviciile disponibile. Gasesti simplu un coafor in Iasi, cât și în restul zonelor de mai sus, cu doar câteva click-uri.

Utilizarea platformei înseamnă economisirea timpului acolo unde este posibil. De exemplu, nu mai trebuie să pleci de acasă pentru a te programa la salon și nici nu mai este necesar să cauți peste tot în casă numărul de telefon de la recepție. Programările se fac simplu și rapid doar prin accesarea site-ului și introducerea orei și datei la care dorești să faci vizita.

Stailer este un site care nu percepe niciun cost, programările și timpul petrecut pe site fiind gratuite. Efectuarea lor este foarte simplă și rapidă, dacă vei găsi un loc disponibil. În caz contrar, poți reveni oricând sau te poți programa la un alt salon. Ai o mulțime de saloane de înfrumusețare la dispoziția ta prin platforma Stailer!

Pentru a te asigura că știi să faci folosești site-ul, consultă secțiunea de întrebări frecvente. Dacă ceea ce te nelămurește nu se află acolo, poți discuta cu unul dintre reprezentanți pe e-mail la support@stailer.ro sau prin live chat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *