Olivia de Havilland si Joan FontaineOlivia de Havilland si Joan Fontaine

Se spune ca daca ai un frate sau o sora, e ca si cum ai avea o binecuvantare. Totusi, cand un nou frate se naste, cel mai mare trebuie sa imparta totul cu el. Pe de alta parte, cel mic se afla uneori in umbla celui mare, incercand sa-si gaseasca propria identitate. In unele cazuri, competitia a ajuns sa se regaseasca si in carierile lor. Acest articol prezinta cateva dintre acestea.

Olivia de Havilland (1916) si Joan Fontaine (1917 – 2013)

Cearta dintre aceste doua surori este foarte celebra in istoria Hollywoodului, ambele actrite aflandu-se in competitie pentru premii Oscar, dorind si atentia mamei lor. Diferenta de varsta dintre ele era de doar 15 luni. Se pare ca rivalitatea dintre ele a inceput din copilarie, deoarece Olivia nu era bucuroasa ca trebuia sa imparta dragostea parintilor cu o sora. Cand ambele s-au hotarat sa devina actrite, competitia a crescut si mai mult. Desi Olivia s-a bucurat prima de succces, Joan avea sa castige primul Oscar, dintre ele doua – Olivia avea sa castige si ea unul, la scurt timp. Lucrurile s-au inrautatit dupa decesul mamei lor in 1975.

LaVerne Sophia (1911 – 1967), Maxine Angelyn (1916 – 1995), Patricia Marie (1918 – 2013), cunoscute drept The Andrews Sisters

LaVerne, „Patty” si „Maxene” au fost grupul de aur al trupelor de fete din prima jumatate a secolului XX. Desi profesional au lucrat impreuna si au lansat multe slagare, lucrurile s-au schimbat cand compozitorul principal a parasit grupul. In 1954, Patty a plecat din trio pentru a-si lansa o cariera solo, iar celelalte doua surori s-au unit. Moartea lui LaVerne in 1967 a inrautatit situatia intre cele doua surori ramase, iar grupul s-a despartit pentru totdeauna. Patty si Maxene nu s-au mai inteles, Maxene dand vina pe sotul lui Patty pentru separarea lor. Maxene s-a retras din industria muzicala, in timp ce Patty a continuat sa sustina succese ori de cate ori avea ocazia, insa nu a atins acelasi succes ca pe vremurile cand canta alaturi de surorile ei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *