revenire moarte animal companie
revenire moarte animal companie

Prietenii si familia ta iti pot oferi un sprijin destul de mare in timpul perioadei de extrema durere de dupa pierderea animalului tau de companie preferat. Chiar daca si acestia sufera saudaca nu iti inteleg durerea in felul in care o percepi tu, este in regula atata timp cat iti accepta emotiile si ti le respecta. A reveni la rutina vietii de familie iti va oferi acea distragere de la jalea care te-a acaparat, chiar daca se intampla sa fie pe un termen la scurt.

Vorbeste si cu altii care au trait aceleasi lucruri ca si tine. Intra pe forumurile de pe internet ca sa vorbesti si cu atii care au trecut prin aceleasi lucruri sau citeste testimoniale scrise de alti stapani de animale care au fost si sunt la fel de intristati ca si tine.

Simplul fapt de a sti ca mai exista in lume si alte persoane care sufera la fel de mult ca tine isi va putea asigura ceva confort emotional, chiar si pentru putin timp. Este posibil chiar sa existe si un grup de suport caruia i se face reclama in cadrul magazinului de animale din zona ta sau in cadrul clinicii veterinare din oras.

Evita contactul cu vindecatorii spirituali si mediumurile care sustin ca iti pot contacta animalul disparut dintre noi. Acesti oameni sunt de obicei niste escroci care profita de vulnerabilitatea ta.

Incepe programul de reabilitare. Odata ce tristetea initiala a trecut, este timpul sa incepi lungul drum al vindecarii. Petrece-ti timpul si cu alti caini si pisici. Poate ca vei incepe sa te simti suficient de puternic incat sa te gandesti la adoptarea unui nou animal de companie. Oricum ar fi, nu este foarte ok sa aduci un nou animal in viata si in familia ta pana cand nu esti total hotarat si pregatit sa iti preiei din nou responsabilitatea ingrijirii unui nou animal.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *