Blog3Blog3

Poate parea surprinzator, tinand cont de cate milioane de bloguri exista in toata lumea, dar nu toate sunt interesante. Stiu, socant, nu? Bine, nu vorbesc despre bloguri care au tematici care nu te intereseaza – in cazul meu, bloguri sportive, care vorbesc despre cele mai noi tehnologii sau despre automobile. Nu ma intereseaza aceste teme, asa ca, oricat de interesante ar putea sa fie articolele, pe mine nu ma captiveaza.

Nu, vorbesc despre bloguri care abordeaza teme diverse si tot nu reusesc sa se remarce, din diferite motive. Un motiv este ca tema fizica a blogului nu este destul de interesanta sau este prea complicata pentru navigare. Apoi, unii oameni, pur si simplu nu sunt foarte talentati, nu au un acel ceva care sa atraga cititorul iar pe blogul lor. Nu ai ce face; asa cum nici cel mai bun profesor de canto nu te poate ajuta daca nu ai deloc voce, asa nu poti sa scrii atractiv, daca nu ai acel talent innascut.

Un blog care mi-a placut mult si m-a atras din prima este boutiqueblog.eu. Initial, am fost reticient cand am vazut numele, crezand ca este un blog care nu se ocupa decat de obiecte vestimentare si accesorii, lucruri, care, din nou, nu ma incanta.

Insa, blogul acesta este, de fapt, foarte diversificat. Printre categoriile care domina sunt turismul, tehnologia, tutorialele (cu totii avem nevoie de asa ceva), finantele, sanatatea si moda. Exista chiar si o categorie pentru stirile online, deci, daca se intampla ceva cu adevarat important, poti afla de acolo.

O postare care m-a atras in mod special este una in care se vorbeste despre cristaloterapie. Nu ma pasioneaza in mod special domeniu, stiu doar ce am auzit in diferite discutii intre alti oameni, insa administratorul a prezentat totul intr-o asemenea maniera incat a reusit sa ma atraga sa mai investighez aceasta tema.

Observ un viitor talent in blogosfera.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *