husa stiflerhusa stifler
Telefoanele de ultima generatie constituie un intreg serial din viata noastra, deoarece cele mai multe evenimente din viata de zi cu zi se alcatuiesc ca intr-o serie de evenimente precum episoadele unei telenovele in jurul propriilor noastre dispozitive tehnologice.

Putini dintre noi stim sa acordam o mai mare grija pentru aceste dispozitive, incat majoritatea telefoanelor detin multe informatii din viata noastra, iar atunci cand deteriorarea acestuia ne poate afecta mai mult decat credem. Unele telefoane nu rezista cazaturilor, iar altele nu sunt impermeabile si pentru unii a se ingriji de propriul telefon este ca si cum s-ar ingriji de propria frumusete.

Oamenii au descoperit metode remarcabile de a proteja dispozitivele impotriva accidentelor, ciobirilor, stropilor de apa sau impotriva altor modalitati de deteriorare a acestora, incat o mai buna constientizare a acestor va poate ajuta sa evitati cele mai multe accidente, constientizand ca masurile de protectie sunt bune in cele mai multe cazuri, iar o husa perfectionista de la stifler poate fi sansa prelungirii vietii telefonului tau.
Protejati-va telefonul-sfaturi
  • trebuie sa stiti mereu unde va este telefonul si la ce fel de accidente este supus accesta, incat acordati o mai mare atentie unde il puneti, incat sa nu ajunga nici copilul la el, nici catelul.
  • nu va asumati sarcini periculoase, deoarece incalzirea mainilor deasupra unui cuptor in timp ce tineti telefonul in mana nu va face nimic altceva decat sa deterioreze acumulatorul acestuia si materialul din care acesta este confectionat.
  • aveti grija cand mergeti cu telefonul in baie, deoarece punerea acestuia pe marginea cazii sau a chiuvetei atrage riscul de demagnetizare a bateriei. Aburii din baie afecteaza difuzorul si microfonul acestuia, incat cel mai bun sfat este sa evitati sa intrati cu telefonul in baie.
  • acordati mare atentie buzunarelor de la haine, incat nu puneti monezi, chei sau alte obiecte ascutite in acelasi buzunar cu telefonul, incat exista riscul ca ecranul acestuia sa fie zgariat.
  • puneti o folie adeziva de protectie pe ecranul telefonului pentru a-l proteja de zgarieturi.
  • alegeti o husa potrivita pentru telefonul pe care il detineti, husa care vine in diferite modele si culori, diferite materiale regasite si pe stifler.ro care va vor proteja telefonul de expunerea la vremea rece sau calduroasa de afara.
In cazul in care telefonul pe care il detineti este supus evenimentelor nefericite, asigurati-va ca aveti intotdeauna un plan de rezerva, care sa acopere pierderea acestuia, furtul sau deteriorarea accidentala, prin pastrarea unei garantii sau prin suportul tehnic al magazinelor de asistenta tehnologica.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *