stailer

Mereu pe grabă, mereu împărțită între serviciu și familie, uneori uiți de tine și de nevoile tale, cum ar fi îngrijirea și relaxarea. Iar cum martie este luna femeii, ce cadou mai frumos ți-ai putea face decât o programare la un salon de cosmetică sau de coafura? Nu este nevoie să investești mult în asta, deși aparent o vizită la salon sună ca o cheltuială mare în plus, pe care ar trebui să ți-o programezi riguros.

De cele mai multe ori însă, așa cum singură ai observat, banii sunt pe ultimul loc în astfel de cazuri, principala problemă fiind timpul. Căci, înainte de toate, puține saloane se pliază pe programul tău de lucru. Mai apoi, chiar dacă, să spunem, faci niște artificii să scapi mai devreme de la serviciu, ai de străbătut orașul aglomerat, cu stresul și aglomerația de rigoare, astfel că există riscul pierderii programării la salon. Pentru a evita toate aceste mici neplăceri, Stailer vine acum în sprijinul tău, cu cel mai simplu și intuitiv sistem de programări online la saloanele de înfrumusețare din orașul tău.

Programări direct de pe telefon

În primul rând, Stailer te scutește de drumuri inutile pe la saloanele din cartierul tău sau zona în care ai job-ul. Practic, nu trebuie să te deplasezi nicăieri nici pentru a vedea condițiile de lucru din salon, nici pentru a discuta personal cu stiliștii disponibili.

Direct de pe telefon, ai acum acces la servicii profesionale de styling și înfrumusețare din orașul tău, indiferent că ești din Iași, Oradea, Cluj, București sau Timișoara. Tot ce trebuie să faci este o simplă vizită pe site, unde vei avea toate informațiile necesare, menite să-ți ușureze alegerea. Gândește-te că pentru asta nu trebuie să mai pierzi ore în șir umblând după pliante pe străzi sau vizitând site-urile de profil. În plus, poți face o programare direct de la locul de muncă, stând comodă în fotoliul tău de acasă sau chiar în drum spre serviciu, când te-ai oprit la un semafor.

Analizezi ofertele și alegi

Metoda de a face programări pe Stailer, este destul de simplă. Pentru un ghid complet, poți găsi informatii extra aici, dar îți putem sintetiza noi pașii pe care îi ai de urmat. Practic, ai de completat câteva câmpuri electronice, în care nu ți se cer nici date personale din buletin, nici conturi de card. Ai de completat doar tipul de servicii solicitat, orașul în care locuiești, precum și ora care te interesează pentru o programare.

Aproape instantaneu, site-ul îți va afișa toate opțiunile disponibile din oraș, cu principalele date de contact și informații precum prețul sau chiar detalii despre salon. În plus, ai disponibilă localizarea salonului pe hartă, pentru situațiile în care nu cunoști zona și vrei să ajungi mai repede, cu ajutorul aplicațiilor de orientare de pe telefonul mobil.

Poți anula o programare

Se mai întâmplă și situații în care nu poți ajunge la salon. În acest caz, poți anula fără probleme o programare, fără costuri suplimentare sau restricții din partea salonului.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *