BlogBlog

Atunci cand iti faci un blog, vrei sa transmiti ceva publicului cititor, fara sa te limiteze un sef, care sa-ti spuna sa nu scrii ceva aiurea despre un politician sau partid, sa eviti recenziile negative pentru piesele unui artist pentru ca sunt prieteni etc. Blogul iti ofera libertatea de a scrie tot ceea ce iti doresti, fara nicio constrangere.

Un astfel de blog este prima-impresie.eu. Acesta si-a inceput activitatea acum mai bine de un an – mai exact, in aprilie 2014. De atunci si pana acum, blogul si-a pastrat diversitatea. Primele postari au vorbit despre violenta in familie, Cloud, panouri solare, lucruri mai importante decat banii (sanatate, familie, siguranta, prieteni), motive pentru care sa te declari fericit si Aryton Senna.

Acum, mai bine de un an mai tarziu, blogul continua sa fie unul foarte diferit de altele pentru ca nu se limiteaza la un singur subiect care este vesnic dezbatut. Avem bloguri pentru pasionatii de cinema, pentru muzica noua, pentru teme LGBT, insa acesta continua sa atraga prin abordarea varsta a subiectelor. Cele mai noi teme tratate sunt dezavantajele jocurilor de noroc, locuri de vizitat din Bucovina, locul femeilor in societatea Emiratelor Arabe Unite si sfaturi in dragoste.

Intr-adevar, daca ar fi sa aleg o tematica a blogului, aceasta pare sa fie, in ultima vreme, cel putin, dragostea, sexul etc. Insa, doar daca ar trebui sa-l nisez neaparat, caci diversitatea continua sa se remarce, dupa cum am precizat.

Blogul are un design placut si usor de utilizat. Culorile predominante sunt negrul, albul si albastrul, reprezentand o cromatica atractiva. O lista a celor mai recenta articole iti apare pe partea dreapta, coloana fiind completata de cele mai recente comentarii publicate si de arhiva blogului, precum si de categoriile sale, care includ elemente ca „alimentatie”, „educatie”, „filme”, „gadget”, „lifestyle”, „sanatate” si „timp liber”, desi lista este mult mai mare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *