Petreceri de pe Wall Street

Fie ca esti un bacher, un economist sau un muncitor la Bursa de valori din New York, sau pur si simplu esti un simplu turist care incearca sa simta bine, va trebui sa stii care sunt locurile in care te poti distra cu adevarat. New York este unul din cele mai vii si mai putin plictisitoare orase din lume. Mai mereu vei avea ceva de facut, asa ca nu are rost sa stai si sa dormi cand poti la fel de bine sa te distrezi in diferitele pub-uri si cluburi din New York.

Lavo

Lavo este un club localizat in 39 east 58th Street asa ca nu e foarte greu de gasit, defapt toate localurile din New York sunt destul de simplu de gasit, trebuie doar sa ai o orientare in spatiu relativ normala pentru ca orasul este asezat intr-un sistem de cvatrale usor de navigat. Lavo este un club destul de scump, asa ca de nu iti permiti sa cumperi o sticla de bautura de cateva sute de dolari, ai face bine sa astepti un amic la costum din New York. Clubul are un aer european, plin de barbati la costum si domnisoare atractive.

Brother Jimmy’s

Sunt mai multe locatii Brother Jimmy. Sansele de a da peste un asftel de local in New York sunt destul de mari. Cluburile sunt destul de aglomerate in general. Tinerii care le viziteaza ajung sa danseze pana in zori de zi. De amenea clubul este plin de monitoare care transmit meciurile de baseball sau fotbal american live, asa ca noptile in care se joaca meciuri importanta clubul ia o cu totul alta infatisare. E un local care poate deveni destul de aglomerat dar important e ca toata lumea se simte bine. Bauturile si Cocktail-urile ofera combinatii ciudate la prima vedere dar au un gust care nu il vei uita niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.