Pablo EscobarPablo Escobar

De ce trebuia sa moara:

Escobar era seful cartelului de droguri Medellin, un imperiu al drogurilor columbian care conducea 80% din cocaina lumii (de restul de 20% se ocupa Dennis Hopper). In 1989, revista Forbes l-a numit pe Pablo Escobar ca fiind al saptelea cel mai bogat om al lumii, cu o valoare estimativa de 25 de miliarde de dolari. Imediat, a inceput sa fie mentionat in cantecele rap si pe tricouri.

Escobar era personal responsabil pentru moartea a 4.000 de oameni, cu aproximativ 100 de ori mai multi oameni decat vei cunoaste tu vreodata. A ordonat asasinarea unui candidat la prezidentie care dorea un tratat de extradare cu Statele Unite. Apoi a aruncat in aer un avion comercial pentru a ucide un om care s-a dovedit ca nici macar nu era in avion, si a distrus mai multe strazi intr-o explozie a unei cladiri guvernamentale din Bogota.

A omorat adesea judecatori si politicieni si nici politistii nu o duceau foarte bine. Acesta ordona intre doua si trei aruncari in aer de masini, destul incat sunt surprins ca lumea nu s-a decis ca e mai ok sa mearga pe jos la munca.

Cum a murit:

O unitate speciala consitand din membri Delta Force, SEAL Team 6 si politia columbiana a fost formata cu scopul explicit de a-l elimina pe Pablo.

S-au alaturat unei garzi civile de justitiari, cunoscuti drept Los Pepes, alcatuita din prietenii si familiile celor ucisi de catre Escobar. L-au urmarit pe acesta intr-un cartier, unde a inceput un festival al gloantelor.

Impuscaturile au ajuns pe acoperisurile din Medellin, Escobar sarind de pe o cladire pe alta, fiind impuscat in picioare si tors. Intr-un final, fiind satul de grindina de gloante, s-a impusat singur in cap pentru a evita sa fie prins.

Autoritatile sustin, insa, ca rana fatala a fost provocata de unul dintre miile de gloante trase de ele – evident.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *