Sunt foarte multe seriale in ziua de astazi. Multi dintre voi probabil le si urmariti si asteptati cu sufletul la gura urmatorul episod, sau urmatorul sezon, in functie de cum este difuzat serialul. Serialele americane au reusit sa cuprinda intreaga lume in ultimii ani, pornind de la seriale precum Friends si ajungand pana la cele ca Suits, toate sunt reusite in felul lor. Printre cele mai placute persoanaje din aceste seriale vom regasi:

Louie de Palma – “Taxi”

Fiind un serial american care a fost difuzat intre anii 1978 si 1982, Taxi a fost un adevarat favorit la vremea sa si continua sa fie vizualizat si in ziua de astazi. Danny DeVito este cel care joaca in rolul lui Louie de Palma care este dispacherul principal din cadrul companiei de taximetrie The Sunshine Cab. Caracterul este unul crud, fara mila si fara rusine cand vine vorba de actiunile sale. Chiar si asa, acesta este un om care inca traieste in aceeasi casa cu mama sa. Fiind o persoana destul de lacoma si sadica este destul de greu sa il vezi ca un personaj placut, dar tocmai aceste caracteristici l-au facut sa fie unul din cele mai placute din istorie.

Cosmo Kramer – “Seinfeld”

Seinfild a fost un serial TV care a fost difuzat in intre anii 1989-1998. Este unul din cele mai populare seriale TV chiar si in ziua de astazi. Cosmo cKramer care este jucat de Michael Richards este un persoanj destul de vizibil si excentric care poate fi vazut mereu imbracat intr-un stil vintage si care are mai mereu o tigara la indemana. Acesta este personajul care face tot felul de prostii intr-un mod iesit din comun. Printre lucrurile care l-au facut faimos pe Kramer am putea aminti de intrarile sale dramatice pe usa sau de momentele pline de haz care apar cand el este in preajma.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *