iluminare gradina

Peisaj mirific pe timp de noapte

Modul perfect de a face casa sa arate cat mai primitoare, chiar si fara a pasi in ea, este de a crea un peisaj mirific prin iluminarea care iti taie respiratia. In acest articol vei gasi cateva idei care sa te ajute sa oferi un peisaj rupt din povesti cu un iluminat perfect.

Un peisaj poate arata extraordinar pe timp de noapte daca se utilizeaza surse de iluminat chiar la intrarea in casa. Alegerea unor surse de iluminat care sa se potriveasca si cu ambianta si cu stilul de constructie al casei este un pas important in crearea unei stari de relaxare atat pentru gazde, cat si pentru musafiri. Exista atat de multe idei diferite pe care le poti alege pentru propria casa, insa unele corpuri de iluminat pot da o mai mare stralucire curtii sau chiar gazonului din jurul casei.

Iluminarea cararilor

Banuiesc ca cei mai multi dintre noi se gandesc la un pasaj iluminat cu cele mai moderne corpuri de iluminat, insa o pasarela iluminata in curte este absolut uimitoare. Utilizarea corpurilor de iluminat si a iluminatului cu LED pentru aceste alei este un mod fantastic de a expune frumusetea intregii gradini, insa este si una din cele mai utilizate idei.

Se pot alege lumini mici pentru a evidentia ambele parti ale cararii, asemenea unei piste. Sau se pot folosi corpuri de iluminat de dimensiuni mai mari pentru a  oferi un aspect unic al aleii. Se evita de multe ori utilizarea de becuri colorate, pentru iluminatul unei carari, tocmai pentru ca acestea sunt destul de obositoare si fura din peisajul natural.

Iluminarea gradinii

O alta idee de a stabili un punct de interes si atractie pentru peisajul din curte este cea ce spune ca fiecare gradina trenuie sa aiba o zona care este evidentiata mai mult decat altele. Aceasta zona poate fi evidentiata cu lumini led sau cu unele corpuri de iluminat agatate de corpuri sau de stalpi. De altfel, cele mai multe corpuri de iluminat se gasesc in diferite forme si marimi, dar acapareaza intreaga atentie a locului, facand invitatii sa vorbeasca doar despre acest loc minunat.

Gradina mai poate fi iluminata si cu lampi de gradina. Acestea se regasesc in forme si dimensiuni diferite, care pot emana culori unice, de la galben pana la violet sau rosu. Sunt ideale pentru a atrage atentia asupra straturilor cu flori sau asupra unui locusor unic de relaxare. Divers market ofera in acest sens cele mai multe corpuri si echipamente de iluminat, la preturi accesibile pentru orice pasionat de amenajarile exterioare ale gradinilor. Impreuna cu DiversMarket, gradina prinde contur si oricine se poate bucura de o oaza de relaxare.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *