miliardari

Daca ai fi miliardar, cu siguranta nu ai avea de ce sa iti faci griji in privinta problemelor de bani, din moment ce iti traiesti toata viata in lux. Acest lucru se intampla daca esti destul de istet incat sa nu iti cheltui banii pe lucruri absurde. Cei mai multi afaceristi au ajuns miliardari din cauza ca au stiut cum sa isi gestioneze veniturile si cum sa faca investitii inteligente. Celebritatile castiga miliarde, si cu toate acestea, acestia fac parte dintr-o alta categorie de oameni. In momentul in care nu numai ca beneficiezi de stabilitate financiara, dar iti si permiti sa arunci cu banii pe lucruri nefolositoare inseamna ca iei cele mai proaste decizii atunci cand cheltui bani. De asemenea, se poate spune ca miliardarii sunt pe alta lungime de unda fata de oamenii normali, din moment ce isi permit sa duca o viata extravaganta. Ei bine, un om este sarac sau unul care duce un stil de viata mediu din punct de vedere financiar, trebuie sa isi gestioneze bugetul ca la carte, astfel ca nu isi permite sa cheltuiasca banii pe bunuri care nu ii sunt necesare.

Exista oameni miliardari care si-au cumparat o multime de lucruri fara nicio utilitate, iar, ceea ce face ca unele achizitii sa fie atat de ridicole consta in faptul ca multe bunuri pot fi cumparate la un pret decent. Mentalitatea tipica a oamenilor din ziua de azi consta in faptul ca acestia cauta sa isi cumpere lucruri la un pret accesibil si la o calitate buna. Totusi, miliardarii nu fac parte din aceeasi categorie cu oamenii normali, asa ca aleg sa cheltuiasca sume enorme de bani pe lucruri absurde.

Miliardarii arunca cu banii pe geam

De exemplu, miliardarul chinez, Hu Zhen Yu, a cheltuit mai bine de 329 mii de dolari pe un porumbel olandez, doar pentru reproducere. Dintr-un motiv oarecare, oamenii bogati au inceput sa dezvolte o pasiune pentru porumbeii de curse. Avand in vedere ca porumbeii pot fi intalniti oriunde in lume, ideea de a plati aceasta suma de bani pe un singur porumbel este una lipsita de sens.

Apoi, este miliardarul David Koch, care a platit 19 miliarde de dolari pe un balon cu aer cald doar pentru a demonstra ca schimbarile climatice nu sunt reale. Insa, in general, oamenii bogati sunt pasionati de masini, din moment ce sunt practice si scot in evidenta si bogatia de care dispun. Cu toate acestea, gazda unei emisiuni de radio din Marea Britanie- Chris Evan- a cheltuit peste 19 milioane de dolari pe un Ferrari GTO din anii 1960.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *