nervinervi

Este foarte greu sa iti pastrezi calmul mai ales atunci cand simti ca te afli intr-o situatie grea si toate lucrurile ssunt impotriva ta. Nu este nimic anormal in acest lucru pentru ca toata lumea simte la un moment dat ca are prea multe pe cap si ca nu mai poate face fata tuturor provocarilor. Depinde de fiecare persoana in parte de cum alege sa isi exteriorizeze nervii.

Un lucru e cert: oamenii au reactii gresite la nervi pe care le regreta mai devreme sau mai tarziu. Starea de nervozitate nu face decat sa afecteze sanatatea celui in cauza si sa afecteze relatiile cu cei din jur. Ne place sau nu sa credem, in momentul in care sutnem nervosi aruncam vorbe si facem fapte care ii ranesc pe cei din jurul nostru. Este neaparat sa facem cumva sa ne controlam faptele si mai ales nervii. Iata ce puteti face pentru a scapa de starea de nervozitate:

In primul rand, cand simti ca trebuie sa rabufnesti si ca nu mai poti sa faci nimic pentru ca simti nevoia sa te descarci este momentul sa te dai un pas inapoi si sa incepisa reflectezi. Gandeste-te care sunt problemele care te fac cu adevarat sa fii nervos si incearca sa te stabilizezi.

Relaxarea corpului este una dintre cele mai bune metode care te ajuta sa te autocontrolezi. Incearca sa iti gasesti o pozitie cat mai confortabila si sa inchizi ochii atat timp cat reflectezi asupra problemei. Relaxeaza gatul astfel incat sa cada usor capul pe spate si sa faci respiratia sa se calmeze. Pentru a putea sa depasesti situatiile de stres si de nervozitate trebuie in primul rand sa stii sa te autocontrolezi. Nu este suficient sa iti doresti acest lucru ci trebuie sa fie din propria initiativa. In plus, cu siguranta iti vei dori sa renunti la nervi atunci cand gresesti actionand din impuls.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *