Pasca fără aluat: Cum să pregătești deliciul de Paște în doar 20 de minute!Pasca fără aluat: Cum să pregătești deliciul de Paște în doar 20 de minute!

Descoperă Secretul unei Pasce Fără Aluat în Numai 20 de Minute!

Se apropie Paștele și timpul e mereu pe fugă, nu-i așa? Ei bine, avem soluția perfectă pentru tine! O rețetă ușoară de pasca fără aluat, delicioasă și rapidă, ce poate fi făcută în doar 20 de minute. Așa că, pregătește-te să surprinzi pe toată lumea cu această delicatesă!

Ce Ingrediente Îți Trebuie?

  • 500 gr de brânză de vaci
  • 200 gr smântână
  • 200 gr zahăr
  • 3 ouă
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • 1 lingură de griș
  • Coajă rasă de la 1 lămâie
  • Un praf de sare

Cum Să Pregătești Pasca?

Pasul 1: Pregătirea Compoziției

Începe prin a amesteca brânza de vaci cu smântâna și zahărul. Adaugă apoi ouăle, unul câte unul, amestecând bine după fiecare. Incorpora grișul, zahărul vanilat și coaja de lămâie. Amestecă totul bine până când compoziția devine omogenă.

Pasul 2: Coacerea

Ungi o formă de copt cu un pic de unt sau ulei și toarnă compoziția în ea. Nivelază și dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 40 de minute sau până când suprafata devine aurie și frumoasă.

Sfaturi Utile pentru o Pască Perfectă

Supraveghează Coacerea

E important să nu deschizi cuptorul în primele 20 de minute, pentru a nu perturba coacerea. După aceea, poți verifica din când în când, să te asiguri că nu se arde.

Servirea

Lasa pasca să se răcorească complet înainte de-a o tăia. Poți să o decorezi cu fructe proaspete sau cu un pic de miere pentru un plus de gust.

Și gata! Ai preparat o pasca delicioasă fără aluat în doar câteva minute. Este perfectă pentru cei care nu dispun de mult timp, dar vor să se bucure de tradițiile de Paște. Poftă bună și sărbători fericite!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.