stailer

Dacă pentru un bărbat o programare la un frizer nu reprezintă o așa de mare problemă, atunci când vine vorba despre femei, acest lucru este un motiv de panică. Mai ales dacă se apropie o ieșire în oraș cu prietenele sau o petrecere în familie, atunci programarea la un salon de cosmetică feminină devine o reală problemă.

Sunt însă și situații mai deosebite, în care cauți modalități de ingrijirea parului cu tratamente la salon, caz în care opțiunile sunt și mai limitate. Cel puțin dacă nu cunoști stilistul sau operatorul de la salon, atunci programarea va fi cu atât mai dificilă.

Acesta este și motivul pentru care a fost creată platforma Stailer: pentru a veni în sprijinul femeilor care doresc să fie în permanență frumoase și aranjate, fără încercări nereușite pe la porțile saloanelor de cartier.

Cauți un tratament pentru păr? Nimic mai simplu

Se știe că părul este o podoabă de neprețuit pentru o femeie. Din acest punct de vedere, dacă la bărbați un simplu tuns este de ajuns pentru schimbarea înfățișării sau pentru a da feței un aspect îngrijit, pentru o femeie lucrurile nu sunt atât de simple. Serviciile în acest domeniu sunt astăzi atât de diverse, încât spațiul nu este de ajuns pentru a le enumera pe fiecare.

Aceasta în condițiile în care și preferințele femeilor pentru acest tip de servicii diferă în funcție de vârstă, de statut social sau de ocupație. Prin urmare, de la un simplu vopsit pentru păr, putem beneficia de măști și tratamente pentru rejuvenarea sau pentru întărirea firului de păr. De asemenea, sunt tratamente speciale pentru îndesirea sau evitarea deteriorării și căderii părului, caz în care stilistul trebuie să fie un adevărat profesionist în domeniu, astfel încât părul tău să beneficieze de unele dintre cele mai bune servicii.

Programare în doi pași

După cum afirmam și mai devreme, găsirea unui salon de înfrumusețare devine mult mai ușoară odată ce ai intrat pe platforma Stailer. Aici, vei găsi adunați într-un singur loc specialiștii în industria frumuseții din orașul tău, astfel încât să ai acces la principalele servicii și la datele de contact ale stiliștilor, în vederea programării.

Dacă dorești servicii specializate, atunci lucrurile sunt cu atât mai simple. Totul este să știi cu exactitate ce cauți, iar Stailer îți va afișa opțiunile disponibile în orașul tău. Să presupunem că ești o femeie de afaceri care locuiește în Timișoara și optezi pentru îngrijirea părului cu tratamente la salon. În acest caz, odată ce ai intrat pe platforma Stailer, vei avea la dispoziție câmpurile aferente genului – bărbat/femeie, cel aferent orașului, tipul se serviciu dorit și ora cea mai potrivită pentru care dorești să obții programare.

Odată ce ai bifat toate aceste câmpuri, platforma îți va afișa saloanele disponibile, cu localizarea pe hartă, pentru o identificare cât mai ușoară. Astfel, ai ocazia să îți alegi servicii de îngrijirea părului cu tratamente la salon cât mai aproape de tine.

Am omis să menționăm că, odată ce ai accesat butonul de căutare, pe Stailer îți vor apărea atât saloanele disponibile în funcție de filtrele alese de tine, precum și prețurile orientative la serviciile solicitate de tine. Iar dacă dorești mai multe detalii, consultanții îți stau oricând la dispoziție pe support@stailer.ro sau pe platforma de live chat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *