oameni ciudatioameni ciudati

Toti oamenii au obiceiuri dintre cele mai ciudate, insa si mai ciudat de atat este faptul ca acestea sunt universal valable si toata lumea le face inca de cand se stie pe acest Pamant. Asadat, tu ce ai obiscnuit sa faci dintre cele ce urmeaza?

Ai facut un zgomot suspicios atunci cand te-ai asezat pe scaun si toata lumea a crezut ca de fapt acel zgomot provenea de la altceva. Cine nu a trecut prin asta, minte. Este atat de ciudat si de amuzant, dar si foarte stanjenitor pentru cel in cauza. Normal ca nu vei recyunoaste ca a fost de la tine, ci de la scaun.

Insisti sa ai o animatie cu tine pe telefon atunci cand vrei sa te dai mare cuiva. Asta mi se pare o chestie prosteasca si nelalocul ei, insa daca lumea o face, sa o faca in continuare sanatoasa.

Atunci cand spui cuiva ca ai fi vrut sa ai parul respectivului sau altceva si altceva la fel de ciudat. Iti doresti sa ai parul cuiva..intr-o mica cutiuta.,sub patul tau.. Ciudat si bizar sau ce? Suna mai mult a scenariu de filme de groaza, provenit din ideile unui criminal in serie ciudat si macabru.

Atunci cand te uiti pe geamurile altora in timpul noptii mai ales cand se aprinde lumina este foarte ciudat si foarte nelalocul lui. Atunci cand tragi cu ochiul din casa ta e una, insa cand te afli in plina strada sau intr-un boschet langa fereastra respectivilor este destul de infricosator si ciudat. Iarasi arata a scenariu de filme de groaza.

Atunci cand suni pe cineva si apoi inchizi deodata. Fie ca ti s-a facut rusine, fie ca nu ai ce discuta cu respectivul, fie ca ai sunat la intamplare si ai vrut sa faci o farsa. Este si mai ciudat atunci cand suni pe cineva si doar respiri in telefon. Uuuuu!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *