calculator

O afacere de succes in 10 pasi

Pornirea propriei afaceri presupune planificare, luarea deciziilor, gasirea resurselor, precum si impletarea unor serii de activitati juridice si legale ce tin de organzarea acesteia. Unii pasi te pot ajuta sa iti planifici, sa iti pregatesti si sa iti gestionezi propria afacere. Tot ce ai nevoie este sa urmezi o serie de pasi meniti sa iti garanteze succesul afacerii tale.

Pasi in inceperea unei afaceri de succes

  1. incepe prin a-ti crea si a-ti scrie propriul plan de afacere. Foloseste aceste instrumente si resurse pentru a crea un plan de afaceri reusit. Un ghid financiar iti va fi cu siguranta de folos pentru modul in care vei decide sa iti conduci afacerea.
  2. ai nevoie de asistenta si de formare profesionala, astfel ca poti profita de serviciile de instruire si consiliere gratuita, care iti vor acorda sfaturi de la pregatirea unui plan de afaceri si pana la finantare, extindere sau relocarea afacerii tale.
  3. alege locatia potrivita, incat sa respecte legile de zonare si de populatie, incat constructia sau achizitia infrastructurii sa sustina noua afacere.
  4. gaseste modalitatea de finantare, incat poti opta pentru imprumuturi garantate de stat, cu un capital scazut de risc;
  5. alege structura juridica a afacerii tale, incat sa te decizi asupra formei de proprietate, de la SRL, non-profit sau pe actiuni.
  6. inregistreaza afacerea sub un nume clar, incat sa fie usor de retinut de catre clienti.
  7. obtine numarul de identificare fiscala de la Registrul Comertului.
  8. inregistreaza afacerea ca fiind platitoare de taxe si impozite, pentru a obtine un numar de identificare fiscala, de compensare, de somaj si de asigurare a angajatilor, iar un contabil Bucuresti online va poate furniza toate datete necesare, fara un cost suplimentar.
  9. obtineti toate licentele si permisele locale, federale si statale necesare derularii afacerii. In domeniul deservirii clientilor aveti nevoie de o multime de permise si avize care sa va permita sa serviti bauturile alcoolice, avize greu de obtinut.
  10. luati toate demersurile necesare pentru a angaja personal, astfel postati anuntiri pe site-urile si ziarele de specialitate, incat cei interesati sa va contacteze imediat.
Cu toate ca exista o serie de programe disponibile pentru a da startul afacerii voastre, sunt o serie de resurse care va pot furniza informatii pentru a va ajuta, incepand de la ocuparea fortei de munca, studii specializate sau managementul resurselor umane.
Puteti economisi bani atunci cand se incepe sau se extinde o afacere prin utilizarea fondurilor guvernamentale, care va pot face achizitia de bunuri si echipamente mult mai usoara, incat afacerea sa fie profitabila din primul an de activitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *