zodii

Neintelegerile in cuplu in functie de zodie

Echilibrul si armonia cuplului trebuie sa se bazeze in principal pe o buna compatibilitate a persoanelor care alcatuiesc cuplul, incat relatia poate fi supusa unor piedici foarte grele, date de incompatibilitatea in cuplu.

Se spune ca dragostea in cuplu nu trebuie sa tina cont de zodia sub care ne-am nascut si sa fie dominanta de caracterul si personalitatea fiecarui partener. Cu toate acestea, sunt unele persoane care nu se pot adapta cu partenerul, cauzand intelegeri de cele mai multe ori, apoi rupturi si suferinte.

In functie de echilibrul fiecarui partener, relatia de cuplu poate dura sau nu. Semnul zodiacal influenteaza acest echilibru, incat se spune ca doua persoane din acelasi semn zodiacal nu se pot inelege. Un cuplu de capricorni nu au niciodata cel mai bun echilibru, chiar daca acestia stau impreuna si 20 ani, in cele din urma esecul mariajului va fi unul de asteptat. Incompatibilitatea cuplului este data de trasaturile de personalitate ale fiecarui partener capricorn, incat acestia sunt caracterizati de incapatanare, de pasiunea pentru viata de lux sau de anturaj.

Un alt cuplu care se pare ca are mari sanse de a rupe echilibrul, este cel dintre pesti si taur, incat aceste semne zodiacale apartin unor lumi diferite, primul este de apa si celalalt de pamant. Pe cand pestele este mai visator, taurul este cu picioarele pe pamant, se avanta cu capul inainte fara a se gandi la consecinte. Taurul este condus de patima banului, pe cand pestele de latura sentimentala si visatoare.

Echilibrul balanta-scorpion poate avea si el disfunctionalitati, deoarece balanta este o persoana nehotarata, in care optimismul nu este la ordinea zilei, fiind afectata din punct de vedere emotional. Pe de alta parte, scorpionul ii confera balantei un ritm de viata activ, condus de o nepasare despre ce va spune perechea de viata. Cuplul balanta-scorpion va avea intotdeauna dureri de cap si stari contradictorii, incat ceea ce parea sanatos la inceput va fi nesanatos la final.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *