stailer

Vrem, nu vrem, cu toții vom ajunge la un moment dat pe scaunul unui salon pentru a avea parte de un serviciu. În economia de astăzi, evităm pe cât posibil să facem anumite cheltuieli, însă există situații în care numai un stilist îți poate aduce o transformare a lookului excepțională, îndelungată. Luând în considerare și faptul că s-a dat din nou startul distracțiilor, restricțiile s-au mai potolit, iată că cei ce au tot amânat nunți și alte petreceri încep să răsară anul acesta precum ghioceii. Când credeai că nu mai ai de dat bani în plic, iată că te trezești cu o “amendă” frumoasă și colorată în mână cu indicațiile locației evenimentului.

Rochia sau costumul le mai puteți “recicla”, evitând cu pasiune fotografii să nu-și dea lumea seama că v-ați îmbrăcat la fel. Dar coafura, machiajul, manichiura, frizura și barba, nu le puteți opri în timp, fiindcă nu sunteți Cronos. După o noapte de pomină, sârbe și muzică grecească, a doua zi arătați ca și cum v-a trăsnit fulgerul și abia ați scăpat cu viață. Dar ca acestea să reziste până când mergeți la 6 dimineața de la petrecere la McDrive, e nevoie de mâinile profesioniștilor din saloanele de hair&beauty. Iar dacă sunteți invitați pe nepusă masă, ce e de făcut? Programările se fac cu săptămâni înainte, deci ce șanse mai aveți să găsiți locuri libere la saloanele pe care le cunoașteți? Stailer vă dovedește că este posibil!

Stailer este radarul saloanelor din orașul vostru

Stailer este platforma și implicit aplicația prin care puteți efectua programări online la saloanele de hair&beauty, rapid, simplu și gratuit. Accesând stailer.ro sau instalând aplicația Stailer din Magazin Play, App Store și App Gallery, vei descoperi o platformă dedicată căutării rapide a saloanelor din oraș. Selectezi câteva filtre printre care locația, genul, serviciul dorit, data și ora și efectuezi o programare în câteva minute. Vezi si aici alte detalii.

Exact ca atunci când vrei să găsești un produs specific într-un magazin online, Stailer are funcția de a-ți găsi locurile libere exact când ai nevoie. Astfel, în caz că ești invitat undeva pe nepregătite, Stailer este arma ta secretă. E posibil ca la saloanele cunoscute să nu găsești loc liber, dar la fel de posibil este să îl aibă altele, de a căror existență nici nu știi. După ce îți apare lista cu saloane, alegerea îți aparține. Fiecare salon are prezentate detalii importante precum prețurile percepute, poze din locație, poze cu alte lucrări efectuate acolo, recenzii ale altor clienți și durata serviciilor.

Agenda ta de programări ușor accesibilă

Instalând aplicația Stailer agenda ta de programări va fi mai la îndemână. Nu ai limite de programări, nu plătești nimic, nici în cazul în care le anulezi. Iar totul se rezolvă online, nu mai trebuie să pierzi timp sunând de la un salon la altul pentru a te programa. În plus, cu Stailer te poți programa și seara, când stiliștii și tehnicienii sunt cuprinși de un somn profund după atâta treabă, însă pe tine nu te lasă insomniile.

Descoperă mai multe despre Stailer pe pagina oficială.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *