Exista o serie de motive pentru care ai prefera sa stai in casa in serile libere si sa fumezi niste iarba si alte „bunatati”, in loc de a iesi in oras si de a te imbata ca un porc.

Pentru ca este mai ieftin, asta depinzand de stocurile tale de iarba. Pentru ca parintii tai nu te-au iubit. Pentru ca poti inlocui alcoolul cu mancarea. Pentru ca vremea este nasoala. Pentru ca serialele tale favorite.

Pentru ca filmul „Gravity” este mult ai captivant de urmarit in timp ce esti ametit. Pentru ca pantalonii de pijama sau de trening sunt mult mai confortabili decat hainele de club. Pentru ca ai pe undeva pe acasa si o sticla de vin rosu si nimic nu merge mai bine in combinatie decat iarba cu vinul.

Pentru ca trebuie sa te trezesti maine devreme. Pentru ca multi altii o fac. Pentru ca a fi mahmur nu e deloc amuzant. Pentru ca odata ce vei fi fumat, totul va fi mai amuzant. Pentru ca nu ti-ai ascultat inca playlist-ul creat de ceva timp si asta este o ocazie foarte buna pentru a face asta.

Pentru ca ai nevoie de mai mult timp singur. Pentru ca preferi sa nu vomiti. Pentru ca iarba are un gust si un miros atat de bun. Pentru ca poti amesteca iarba cu prajituri. Pentru ca nu te va face sa suni pe cineva pe care nu ai vrea sa suni.

Pentru ca va pune lucrurile in alta lumina. Pentru ca oricum este mai sanatoasa decat orice alta bautura. Pentru ca nu te va ucide. Pentru ca trebuie sa lucrezi la acea nuvela SF pe care ai inceput deja a o scrie. Pentru ca nu va ucide nici pe altcineva iarba.

Pentru ca tocmai ai descarcat documentarul despre viata lui Jimi Hendrix. Pentru ca „Pulp Fiction”. Pentru ca nu te vei face de ras in fata colegilor de munca. Pentru ca nu te va umfla la burta. Pentru ca este mai distractiv. Pentru ca face din sex o experienta de neuitat. Pentru ca ajuta atunci cand esti deprimat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *