tehnicbazar.ro

Datorita faptului ca tehnologia avanseaza de la o zi la alta, dispozitivele ii iau urma si devin din ce in ce mai utile. Gratie acestui lucru, firma de scule electrice Tehno SRL, vine pe piata cu cele mai noi modele de produse menite sa usureze munca tuturor oamenilor la nivel de sisteme de lucru.

Fiecare gospodar trebuie sa beneficieze de scule utile care sa-i usureze munca. De aceea tehnicbazar.ro sta la dispozitia tuturor celor care doresc dispozitive electrice de prima clasa la preturi extrem de accesibile.

Noul dispozitiv electric ce intrece toate asteptarile

Daca in urma cu scurt timp in cadrul magazinului online tehnicbazar.ro se gasea iubitul si apreciatul polizor unghiular mic Makita GA5030, site-ul vine cu noi schimbari ce aduc extrem de multe beneficii tuturor gospodarilor. Acest produs a fost inlocuit de un model mult mai modern si anume polizorul unghiular mic Makita GA5030Rtehnicbazar.ro

Acest produs vine cu un beneficiu in plus fata de vechiul model, astfel ca dispune de o functie suplimentara de anti-restart.

Imediat ce am aflat de noua schimbare din cadrul acestui articol, nu am ezitat sa ma informez mult mai mult cu privire la toate avantajele pe care le ofera modernul dispozitiv.

Acest polizor unghiular se prezinta cu o constructie ergonomica si cu un diametru de prindere de numai 180 mm, ceea ce confera cele mai bune posibilitati de prindere.

Dispozitivul beneficiaza de o sustinere extrem de sigura si confortabila, datorita faptului ca atat carcasa motorului, cat si corpul acestuia sunt cauciucate. Astfel persoana care il va utiliza, o va face cu extrem de multa indemanare si nu ii vor aparea probleme.

makita-ga5030r

 

De asemenea, este extrem de important de subliniat faptul ca motorul este dotat cu o rezistenta termina de o calitate foarte ridicata, astfel incat dispozitivul sa nu sufere nici un fel de probleme la o utilizare mai indelungata.

Rulmentii etansati si statorul sunt acoperiti cu un trat suplimentar protector ce ofera o dubla protectie importiva prafului. In acest fel polizorul unghiular mic Makita GA5030R va functiona o lunga perioada de timp, fara a aparea probleme pe parcurs.

Dispozitivul electric are in comonenta sa, de asemenea, doua inele labirint ce protejeaza extrem de eficient rulmentii si motorul impotriva prafului.

Lungimea cablului de alimentare de 2,5 m ii ofera clientului sansa de a folosi polizorul la o distanta indepartata de o sursa de curent.

Toate fiind spuse, polizorul unghiular mic Makita GA5030R este cel mai nou produs din cadrul magazinului online tehnicbazar.ro si vine in intampinarea cumparatorilor cu extrem de multe avantaje ce trebuie luate in calcul.

 

Blogger: Cerasela S.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *