rucsac calatoriirucsac calatorii

Intr-o lume total surprinzatoare si nesigura, a fi pregatit mereu iti poate salva viata din cele mai riscante si mai ciudate momente pe care le poti intampina vreoadata. A-ti organiza lucrurile de pus intr-un rucsac de calatorii sau de drumetii este un plan foarte bun pentru a te pregatit din timp pentru tot ceea ce te poate astepta vreodata in lumea necunoscutului pe care o apuci la un moment dat.

Acest rucsac-geanta este desemnata a-ti salva si mentine viata in cazul unei urgente. Fiecare persoana va alege diferite lucruri de pus in acest rucsac de calatorii, insa urmatoarele cateva lucruri sunt esentiale pentru a-ti fi bine si pentru a fi pregatit pe moment pentru orice fel de situatie ai putea intampina.

Se prea poate ca apa sa fie cea mai eficienta solutie si cea mai de dorit substanta pe care ti-o poti dori intr-o situatie de viata si de moarte. O persoana poate rezista de la 3 pana la 4 zile fara apa. Asta face din apa si din purificator un element must-have ce trebuie detinut de catre oricine la indemana si mereu.

Ar trebui sa aiba suficienta apa in rucsac pentru a te mentine in viata pentru cel putin 3 zile si asta este o problema de vreme ce suplimentele de apa de pentru atata vreme sunt foarte mari ca dimensiuni si cantaresc si foarte mult.

Daca va trebui sa mergi pe undeva si sa cari dupa tine cateva sticle bune cu apa, asta nu iti poate face decat mai dificila sarcina de a supravietui. De aceea, este indicat sa ai cu tine si un purificator pentru apa care nu numai ca este mai mic si mai usor de carat, dar iti poate asigura o apa potabila din cadrul oricarei surse de ape vei fi gasit vreodata in ratacirea ta.

Mai mult de atat, rezervele tale de apa ar trebui sa contina si apa pentru gatit si pentru spalat in aceeasi masura. In mod normal, o persoana ar trebui sa fie asigurata cu aproximativ 4 litri de apa pe zi. Ai putea opta pentru o cantitate normala de apa pe zi si ai putea sa gasest alte surse de apa de purificat pentru spalat si gatit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *