Masina cu rulota
Masina cu rulota

Legenda:

Oamenii sunt destul de atasati emotional de capetele noastre – ca urmare, asa s-ar putea explica de ce sunt atat de multe legende urbane care fac referire la decapitari accidentale sau intentionate („Apoi barbatul a cazut din lift … FARA CAP”). Insa, daca in timpul pauzei de la serviciu cineva ar insista ca a auzit candva despre un tip care s-a sinucis decapitandu-se cu un dispozitiv complicat a la „Saw” si ca a vazut faza la stiri, l-ai eticheta ca fiind unul dintre acei oameni care nu pot sa separe realitatea de filmele horror splatter. Pai, pregatiti-va.

Adevarul:

De obicei, cand politistii sunt sunati referitor la tulburarea linistii publice si a violentei domestice, e doar o alta zi la serviciu. Ajungi la locul respectiv, il pui pe Ionel sa-si traga pantalonii pe el, confisti sarurile de baie, aceeasi rutina. Nu si in cazul celor care au raspuns la un apel referitor la tulburarea linistii in Yorktown, Virginia in 2011. In primul rand, tipul pe care trebuiau sa-l ajute statea intr-o masina cu o rulota atasata. O rulota in flacari. In al doilea rand, tipul din masina atasata rulotei in flacari refuza sa iasa, nici cand i-au spus polististii, nici cand i-au spus pompierii.

Atunci au observat pompierii firul din jurul gatului soferului …. un fir care iesea pe fereastra din spate si era legat bine la trei metri mai incolo. Aceasta nu era o oarecare tulburare a linistii publice. Tipul asta nu era doar un suflet nelinistit care se panica in parcul cu rulote; avea de gand sa plece de pe lumea asta precum cea mai stralucitoare stea din nebunosfera.

Inainte ca cineva sa-l poata opri, soferul a accelerat, masina a luat-o inainte si firul s-a rupt. Victima, care a ramas fara nume, a fost aruncata prin geamul din spate …. decapitata. Si toata nebunia nu se terminase – rulota s-a detasat de camioneta si a continuat sa mearga, in flacari, lasand in urma trupul si capul.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *