Barbat crosetand
Barbat crosetand

Aud de foarte multi oameni care se plang de plictiseala si ma intreb: cum sa te plictisesti, cand ai atat de multe lucruri de facut in viata? Poate ca ne gandim mereu prea departe si vrem sa facem ceva extraordinar care necesita mult timp si multi bani, gen sa mergem sa inotam cu delfinii sau sa facem cumparaturi in Dubai. In momentul in care ne propunem teluri atat de mari, este normal ca viata de zi cu zi sa ne plictiseasca si alte activitati sa nu le consideram destul de interesante. Ar trebui insa sa avem o alta perspectiva, una in care sa incercam sa gasim bucurie in lucruri pe care le putem face mai usor.

Incearca ceva nebunesc, ce nu ai facut pana acum. De exemplu, o sedinta de videochat pe Yes Studio. Nu costa foarte mult si e un lucru pe care probabil ca nu l-ai incercat. Ai nevoie de ceva curaj pentru asta, sa lasi puditatea la o parte, insa se merita pentru ca este o experienta noua si interesanta, cu siguranta.

Ai putea sa faci ceva caritabil, sa-i ajuti pe altii. De exemplu, sa-ti oferi ajutorul pentru o zi la un adapost pentru batrani, femei abuzate etc. Cu siguranta faptul ca te plictisesti nu va mai parea atat de grav, punand lucrurile in perspectiva.

Daca nu te simti prea marinimos si nici nu ai chef de plimbare, ai putea sa incerci sa te uiti la cat mai multe filme din lista imdb top 250. La urma urmei, e obligatoriu sa vezi unele filme ca „Pe aripile vantului”, „Nasul” sau „Psycho”, plus ca vei descoperi unele de care poate ca nu ai auzit prea multe ca „M”, „Diabolique” ori „Ikiru”.

O alta idee este sa privesti rasaritul si apusul de soare in aceeasi zi. Va trebui sa te trezesti cam dimineata pentru asta si probabil sa mergi pe un deal din apropiere, insa se merita.

Daca vrei activitati fizice, ai putea sa inchiriezi o bicicleta sau sa o imprumuti de la cineva, in cazul in care nu ai si sa inveti sa mergi pe ea sau sa te plimbi intr-o dupa amiaza, daca deja stii sa mergi. Daca faci deja asta des, ai putea sa inceric cu rolele sau daca te simti mai cu simtul aventurii, cu un skateboard.

In cazul in care esti migalos poti sa incerci sa crosetezi ceva care se poate purta mai tarziu de tine sau de altcineva. Nu e nevoie sa fie ceva ca un pulover, daca e prea mare, insa poti sa incerci un fular sau niste manusi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *